125

Tiko40

преди 8 години

Ooo besen desen!!!

124

Анонимен

преди 8 години

Днес се тегли нов заем от 5,3 милиард лева за да храним чужденците . Днес оправдаха престъпника Христо Бисеров. А те отвличат вниманието с мнима бомбена заплаха...

123

Анонимен

преди 8 години

До bocНе е ваша работа да решавате кой ще управлява тази територия наречена България! Това дали да има протести и за кой да бъдат преброени най-много бюлетини на избори се решава от "началниците" в посолсвото!

122

boc

преди 8 години

Докога ще търпим това пр*****ко недоразумение Борисов?!Само за двете му изявления от днес - за сланината и за бомбата, Този трябва да бъде изметен, щом не му стига акъла сам да си Оди у Банкя!Аааа, и да вземе със себе си и оная лъжкиня за елетронните винетки и неувеличението на цените им!

121

Анонимен

преди 8 години

Ами бесен ще бъде! Само създават паника, това е вредно за правителството, вредно за потреблението и за бизнеса. Не е никакъв проблем ако загинат няколко десетки или няколко стотин души, по пътищата годишно загиват много повече. А и един атентат сплотява хората, рейтинга на правителството се вдига - френския Оланд беше за подигравка на цяла Франция, сега има рейтинг над 50%, вече гони Путин!

120

Анонимен

преди 8 години

Песо вина нема. Да проверят на коя бензиностанция са налели на буса хидротринитротолуол. Те като видят чужденци така ги зареждат.

119

Анонимен

преди 8 години

Волен е повече у ред!

118

Анонимен

преди 8 години

А какво куче подари на Путин! Друго едно получи пържолки за добра служба. А сега - резил пред партньорите!

117

Анонимен

преди 8 години

Няма ли ваксина противо бяс!? Против тепотия явно няма. За ден - два изрече сума простотии. Който яде сланина да не му дават асперина, кметищата да вдигали данаците и да не дърпали него за пари.....

116

BOC

преди 8 години

Извинявайте "Днес", но ще бъда ГРУБ!Абеб Борисов, абе тъ*9***р, само твоята сигурност ли те интересува?!Ти, Царю, вместо да благодариш на тези хора, че залагат живота си за да спасят други животи, Ти мут**** пр****шка си тръгнал да ги наказваш!!!АНАТЕМА ЗА ТЕБ И ЗА ВСИЧКИ ОТ ТВОЕТО АНТИБЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО!АНАТЕМА!АНАТЕМА!АНАТЕМА!

115

Б. Борисов

преди 8 години

Двете кучета веднага да се уволнят дисциплинарно! Ще ми клатят държавата, а!

114

доктор Костов

преди 8 години

Борисов поначало си е бесен, не само сега.

113

ЗА КОЕ СИ БЕСЕН БЕ..

преди 8 години

ЗА НЕДОДЯЛАНИЯ ТИ ЕЗИК И ПРОСТАШКО ПОВЕДЕНИЕ, КОЕТО ОБИЖДА НАЙ БРУТАЛНО ПОЧТЕНИТЕ, РАБОТЕЩИ БЪЛГАРИ, КОИТО С ДАНЪЦЪТЕ ИЗДЪРЖАТ ИЗРОДСКИЯ ВИ ЕКСПЕРИМЕНТ ЗА ГЕНОЦИД И ИЗДЕВАТЕЛСТВА НАД ОСТАНАЛИТЕ ОЩЕ ТУК РАБОТЕЩИ!!! ЗАЩО НЕ СЕ ЗАМИСЛИТЕ Г-ДА ПОЛИТИЦИ КАК СЕ ЖИВЕЕ И РАБОТИ В БГ С ТИЯ ЗАПЛАТИ, А КАТО СТЕ ЕРБАП ЗАЩО НЕ СИ ГЛАДУВАТЕ МИНИМАЛНИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ И ПОСЛЕ ДА ФИЛОСОФСТВАТЕ КАК И С КОЛКО ДА ВДИГАТЕ...

112

Анонимен

преди 8 години

,,Дали щеше да е по доволен ако бише истинска ;

111

Анонимен

преди 8 години

След като кучетата са надушили бомба и робота сигнализирал за бомба, какво друго да кажат че има?

110

Мишо

преди 8 години

Оставка, най - слабия премиер.

109

мм

преди 8 години

бока, помниш ли как опраска чакъра, слагай коженото манто, борсалиното, хващай гранатомета и праскай на ред. тоя не е истински. брутално ***.

108

БГ

преди 8 години

Това е положението БОЙКОооооооо...кадърните ги уволнихте и сега мамините синчета на мляко миришат а барут не са помирисвали напълниха гащите и колко похарчихме за смешната операция само ти си знаеш НО тия балъци вземи ги измети от службите и само PR не върши работа

107

Анонимен

преди 8 години

Бойко като е толкова смел да беше отишъл да порови в багажите сам.

106

Анонимен

преди 8 години

Всъщност медиите са виновни, а не екипите. Те раздухаха цялата ситуация и спекулираха с всяка капка информация. Като лешояди са.