38

Анонимен

преди 8 години

Днес се тегли нов заем от 5,3 милиард лева за да храним чужденците . Днес оправдаха престъпника Христо Бисеров. А те отвличат вниманието с мнима бомбена заплаха...

37

Анонимен

преди 8 години

Комедията свърши! Циркаджиите организирали мероприятието могат да си подават вече оставките! И по-бързо ,че главният шут е нервен!

36

Анонимен

преди 8 години

Че то нямаше драма, беше си чиста комедия!!!

35

Анонимен

преди 8 години

GabrielКрай на комедията!

34

Анонимен

преди 8 години

Тази банда шуробадженакорушветчийски потомствени кияци и лентяи отново стана за смях. Понеже сред тях никога няма виновен некадърник, сега вероятно за поредният си цирк,ще обвинят кучето. А цялата тази мърлящина струва над 1,5 милиарда лева годишно, без да броим щетите нанесени от престъпното им действие или бездействие

33

ПОКАНА! честито!

преди 8 години

Сега предполагам в цяла Европа пишат, че България е била заплашена от терористична бомбена заплаха на летището! Това е все едно лигитимираме, като център в Европа нашата страна за тетористични нападения! Като терористите ще знаят, че техният терористичен акт в България ще бъде отразен подобаващо!

32

Анонимен

преди 8 години

По-добре така, отколкото после... Напълно подкрепям действията на тези хора.

31

Калина

преди 8 години

Чета коментари на хора, които о идея си нямат за какво става дума.Какво казали-неказали. Никой няма да ка заяви официално, че е омало взрив, за да не се всява паника.Истината остава за хората, които са си свършили работаъа.И уверявам ви, имаше защо.

30

Анонимен

преди 8 години

Ще ми се много да се смея, ама не е за смях, за реване е! С Тиквата така ще е до края, само черен хумор всеки ден. Какво ли ни чака утре! ! ! !

29

Анонимен

преди 8 години

do Tinev!A vashiq Sultan Sider Olu, dane bi da e cvete za mirisane!?

28

Тинев

преди 8 години

Всяване на паника сред гражданите. При такъв министър председател, прокарващ политика на МОШЕНИЧЕСТВО в ежедневието, не се учудвайте!

27

Анонимен

преди 8 години

Правят си пиар нашите,

26

Анонимен

преди 8 години

На всички стана ясно какво България изнесла за Япония, не били компютри, а били компоти.

25

Гого

преди 8 години

Кой знае колко дрога и Калашници са разнасяни с този Мерджан преди да се закотви на летището? Кучетата имат страхотен нюх. Нищо чудно да намерят нещо из чарковете на буса.Не е казано, че "нещото" трябва да е точно в чантите.

24

летящата вещица

преди 8 години

Най-вероятно няколко по-богати "мигранти" са заминали за Белгия, па там нали ще са на социалки, са решили да си оставят куфарите с парцаляците в БГ:) Айде, да им върви по вода.

23

Анонимен

преди 8 години

Обяснението на ГЛАВНИЯТ клоун!!!"По повод съобщенията от летището, че полицейското куче надушило взрив, Борисов излезе със своя, версия: "Някое улично куче е вдигнало крак край микробуса и полицейското куче "хванало следата"

22

Аз

преди 8 години

Сега, заради всяване на паника сред населението / наказуемо според конституцията на РБ /, журналистите разпространяващи тази " новина " ще бъдат ли съдени?Журналистите и изданието им, разбира се!

21

летящата вещица

преди 8 години

До 777Когато се оставя кола на паркинга на летището, за по-дълго време, има предварителна процедура. Отиваш, заявяваш кога излиташ и кога се връщаш, плащаш (преди години беше 60 лв. за седмица, сега не знам колко е) и след това изчезваш. Всички останали влизат за кратко, паркират, посрещат/изпращат и на излизане плащат. Не може този микробус да виси там 12 часа, с белгийска регистрация, пълен с чанти (а уж бил излетял в 5 ч.) да реагира кучето и да не се вземат никакви мерки.

20

Анонимен

преди 8 години

Не само яполицаите явно в Бг са куци магарета ами явно и кучетата са "куци".Кучето подушило взрив.............?!когато един клоун управлява страната всичко става КЛОУНАДА!

19

летящата вещица

преди 8 години

До 777ако ти отидеш да посрещаш/изпращаш, как ще реагираш, ако паркирайки някой се нахвърли върху теб да ти проверява колата? Знаеш ли колко коли минават през този паркинг за ден?