13

Анонимен

преди 8 години

Моят няма да спре да си иска отзад.

12

Анонимен

преди 8 години

До МайкНежеланието(може би, по-скоро невъзможността) на повечето мъже да признаят/разберат че жените имат задължения, но и права, и всяка двойка по своему трябва да си решава, кой, каква роля, ще изпълнява в двойката, води до изблици на мъжкарщина.Който предпочита приятелите си пред семейството-да не се обвързва.Който смята, че мъжа в една връзка е равно на султан,да си купи робиня.Който не може да общува си купува жена.После - жените били какви ли не.Чесанетопростащина или лошо възпитание

11

Анонимен

преди 8 години

Мъжете никога няма да спрят пиенето!

10

...

преди 8 години

Жените злобеят, че не могат да се забавляват сами и затова постоянно мрънкат, че не им се обръща внимаие. Като й кажа, че отивам с Жорката за по бира (то е ясно, че няма да е една и няма да е за 20 минути) и отговорът обикновено е: Ами аз какво ще правя. А, когато тя каже, че отива на кафе с приятелка, няма по щастлив от мен. На мен и сам в къщи пак ми е готино и си намирам занимание.

9

Майк

преди 8 години

Този раздел не трябва да е озаглавен "за да се разбираме" а по-скоро "за да се мразим" защото това е целта зад подобни изопачени и злобни статии.

8

Анонимен

преди 8 години

Момите по цял ден бият котето, но не си признават!

7

Майк

преди 8 години

Проклетия феминизъм, творение на американски комунисти които са целели с чрез него да отслабят християнския морал и семейни ценности които ги е имало в щатите през 50-те и 60-те години и да деградират обществото така че по-лесно да бъде завладяно от тоталитарна идеология толкова се е разпространил в западния свят, че от една странна, изопачена и зла идея се е превърнал в норма. Сега мъжа е втора категория гражданин, жените насърчавани с квоти да преследват кариера а семейството е презирано.

6

Майк

преди 8 години

Отново тенденциозни драскания срещу авторитета който трябва да има мъжа като лидер и глава на семейството. Отново отровни, подигравателни сравнения като напаст, зло и глуповати. Слугите на дявола прокарват чрез холивуд и мас медиите в западния свят една изкривена, изопачена и омразна представа за мъжа, особено за белия европейски с нормална сексуална ориентация мъж - най-добрия мъж в света а ако той държи на семейните ценности става обект на нескрита омраза.

5

neo5

преди 8 години

- А-а-а, ама те не са мен. За дядото ги купих. А той така шляпа с тях, че дори за една седмица не му стигат.

4

neo5

преди 8 години

Една баба купила джапанки за дядото. Обаче не й дали кутия.Tя влязла в една аптека и се примолила на продавачката:- Момиче, може ли да ми дадеш една кутия за джапанките, че ще ги подарявам на дядото!-Няма проблем, бабче казала аптекарката и дала една кутия на бабата. Никой не обърнал внимание, че на кутията пишело - "презервативи 1000 броя". Бабата се качила в автобуса. Там един младеж погледнал кутията. Усмихнал и казал:- Бабке, май за доста време ще ти свършат работа?

3

Коментатор

преди 8 години

Минкооооооо? Да не си се сгодил?

2

Анонимен

преди 8 години

детското никога не умира!този път Михаела позна...

1

Анонимен

преди 8 години

ОТ ЧЕШАНЕТО РАСТЕ ТРЪБАТА.