71

Григорий ходжа

преди 8 години

На преден план са джамиите открити в чест на Ердоган при посещението му в Московистан наскоро.

70

Анонимен

преди 8 години

вносът постепенно ще спира на всичко защото свършиха денгите. свършиха им денгите и на туристите.нямат пари и за подръжка на това което са купили по бг черноморието и продават.питайте който и да било брокер по несебър бургас св влас

69

кубанская столица

преди 8 години

До Анонимен 105...империя трябва да бъде унищожена... Каква, русската или османска? Мнение на български нищеброд

68

Анонимен

преди 8 години

правят дъйрвени скелета по реките,пробиват дупки в леда и жените се редят да перат дрехи. това даже не е 19-ти век. в руската провинция условията са ужасяващи.хората *** на по 55-60 години.

67

FES

преди 8 години

NIE SI IMAME DOSTA TURISTI OT SIRIA

66

Анонимен

преди 8 години

Ако не знаете, ще ви кажа, живея в Русия и глад при нас няма, така че колкото и да говорите тук, никой от вас не знае как се живее в Русия. Погледнете се, как вие живеете в България, вместо да си оправяте вашия живот, сте тръгнали да оплювате живота на руснаците!

65

тролгеносен

преди 8 години

До ВасоВ русия закусват с недопития самогон от вечерта. Видял съм го с очите си и това го знаят не само българите. Само на руските *** не еизвестно, че Русия не е Москва и Петрбург. Останалото е кал, смрад, ватенки, бАтуши, скапана водка и скотски живот.

64

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБългария не се прави на велика сила като скапаната ти Русия питачо и не се неси в работите ба съседите си...Няма такава държава България. Тази територия е васален протекторат на САЩ и се управлява от американското посолствто - както сам премиерът Борисов ги нарича отркито "начланиците". Служи за разполагане на военни бази на САЩ и НАТО и като депо за евтина работна ръка.

63

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен104България не се прави на велика сила като скапаната ти Русия питачо и не се неси в работите ба съседите си

62

Анонимен

преди 8 години

Империята на злото трябва да бъде унищожена.

61

Анонимен

преди 8 години

А бе, Русия не можела та произвежда, а членката на ЕС и НАТО, евроатлантическа България какво може да поизвежда. Само питам, мерси.

60

тролгеносен

преди 8 години

Тези "санкции" са парекселанс пропаганда тип КГБ. Голяяяяяяям ама ..мек. Що бе, Путин, кат си толкоз ербап не спреш газа и нефта за Турция?????? Кви домати, кви крастаФци, кви пет лева??!?!!? Нали си "велик"??!?!!? ***!! Спря вноса на пилешки крилца и трътки!! И броколи!!!!! Те руснаците напрау са избиха да ядат броколи!!!! Хахахахаахахахахаахахах!

59

Васо

преди 8 години

да погледнем нашите си *** *** и да не мислим за руснаци, американци и турци. В Русия закусват с пържени яйца с бекон, чаша сметана и чаша чай. Видял съм го с очите си, опитал съм го, и това го знаят много други българи. Не е известно само на новите *** Кириякстефчовци. Който изнася нефт, газ и жито гладен няма да остане. И не е само това, а ний още похапваме ориза с праз със хляб. Ама да си дращим тук, да се правим на велики.

58

П.Петров

преди 8 години

До сега не ми се е случвало да правя лютеница посред зима, ама ако цената на доматите падне под лятната, може да врътна няколко бурканчета .

57

Анонимен

преди 8 години

Да си пият водката и да си траят

56

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАбе какво ни имтересува Русия че само с нея ни занимават?...Абе ти що клечиш тук и се плюнчиш, като не те интересува Русия?

55

Анонимен

преди 8 години

Русия е един пренапомпан балон

54

Анонимен

преди 8 години

До червеноармеецРусия не може да произвежда засега потребителски стоки по добре от запада, но евтината рубла се използва като механизъм пазарът да се обърне към местните стоки които макар не толкова качествени, са по-достъпни. Така валутата не излиза извън Русия, хората имат работа и сигурност, производството се развива и рано или късно качеството на продукцията ще настигне западното.

53

Анонимен

преди 8 години

Абе какво ни имтересува Русия че само с нея ни занимават?

52

тролгеносен

преди 8 години

По другите сайтове го има пълния списък. Хилих се половин час като го видях. Значи........."части от пилета" са забранени ама цели пилета-не! Ягодите са забранени!! Хахахаха! По това време е точно сезона на ягодите!! И броколите!!! Ама те милите *** са убиха да ядат брокули!! Хахахахахахаах!