61

Анонимен

преди 8 години

Кой ? Кой сега ще обяви новия данък *** ? Кой ???Кой ? Кой сега ще обяви нова винетка и нов знак - Навлизаш в чужди *** !? Кой ?

60

Анонимен

преди 8 години

няма такава пародия сега гледам пряко по канал 3и какво се вижда в далечината бял бус , на 10 метра от него 4 човека си приказват и разглеждат робота , а един е с костюм

59

Анонимен

преди 8 години

Путин за почна да ми липсва днес! Давайте нещо за него

58

Анонимен

преди 8 години

Направо си е за смях!

57

Темида

преди 8 години

Май или юни ???Що за новина е това!

56

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 88Гащите били Версаче,.....- - - - Сега са на дупки .......

55

Анонимен

преди 8 години

И аз чета коментарите и се радвам , че в България не живеят зомбита , които се връзват на номерата да се всява паника и да се ограничат правата на живеещите .Паркирали буса снощи към 1 часа , разбрали че бил подозрителен 12 часа по късно . Собственика на буса е излетял от страната с полет преди 10 часа ....За какво говоримПаркиран на Паркинг на 500 метра от летището , ако има бомба не би засегнала никой освен евентуално чичака вдигащ бариерата , а едва ли има няко който да има зъб на портиера

54

tih velikan 681

преди 8 години

Uvajaemi,dano da nyama.Ako nyama shte e super.Moje i da testvat..kak shte izleti nyakoi bez bagaja si..radvam se che nyakoi e podal signal i che slujbite ni sa v gotovnost.Obshtestvoto ni e nujno da se subujda i vseki,koito se usumni v neshto da podava signal...i za prostitutkite i za krajbite i za teror v susedite za vsichko neredno...Dosega samo v Gospodari na efira se otzovavat,dano se subudyat i slujbite,pokrai obshtestvoto..

53

Анонимен

преди 8 години

Това е прекрасна новина. Значи слижбите за сигурност действат ефективно и гарантира нашата сигурност. Не трябва да мислим за атентати, трябва да живеем нормално, животът и потреблението не трябва да спира.

52

Разбрахте ли ?

преди 8 години

Новия полицейски лаф е - ША ТА ГРЪМНА КАТО НОВИ *** В МИКРОБУС !

51

гербист-столичан

преди 8 години

Браво за бързата реакция, така и трябва. Добре е, че веднага се реагира на подобни заплахи и се подсигурява положението. Все пак нали скоро пращаме и войска да громи ИД-то така че е добре да се защитаваме от тероризма.

50

Анонимен

преди 8 години

Ааааа, само не и самолетите към Перник !!! На Аерогара Перник пистите са задръстен от Глфове !!! А се очаква и пристигане на още два Голф -3 ка !!!

49

Анонимен

преди 8 години

Гащите били Версаче, полицаите са загрижени дали ще намерят такива на женския пазар

48

Анонимен

преди 8 години

циркови номера , за да следят хората и в кенефите .Да ги пребъркват навсякъде , да ни страхуват .... както казваше виден пълен политик

47

Анонимен

преди 8 години

Всички полети са пренасочени към Сибир, съобщиха току що от управата на еърпорта. Засега пътниците се въздържат.

46

Анонимен

преди 8 години

едва ли има нещо , защото предават пряко сега по канал 3 и се вижда , че буса е паркиран на такова място , където не минава почти никакъв трафик на хора и не вярвам , че някой ще сложи бомба в бус , за да гръмне 2-3 празни коли които са около него .

45

Анонимен

преди 8 години

Това е целта на тероризма - да всява паника и ужас и да унищожи демокрацията. Важното е да не попадаме в капана на терористите. Трябва да приемем за нормално, че детето ни може да бъде разкъсано от бомба и да живеем спокойно с тази мисъл. Това е цената на демокрацията а демокрацията е прекрасна. Не трябва да се огриничаваме в пътуванията, потреблението не трябва да намалява защото това ще доведе до кризи и безработица, трябва да живеем както преди все едно, че нищо не се е случило.

44

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМежду другото, сега кой ще плаща гащите???- - - -Само да не е МВР и на Бъчварова деветте съветника които взимат над 10 000 лв. на месец !!!Твърде малко са за да плащат гащите на чужденеца !!! Ще ги платим с нов данък - Данък *** , който ще е по 10 лв. на човек всеки месец !!!

43

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен77и да не се говори за скандалната поредна оправдателна присъда на хора с пари и власт.Оправдаха днес Бисеров , а всички до довечера ще предавт на живо белия бус този път от летището

42

Анонимен

преди 8 години

Екслузивно: над терминал 1 летят взривени ***! Собственика им настоява МВР да се извини и очаква да му купят нови! Полицаи са на път за женския пазар! Очаквайте подробности