97

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен151. Къде са били ? Били са почиствали някой пиян и на$ран руски ***, това правят руските *** родени в България, продават се на първия купувач, като русофил номер едно в момента в България когато пишеше статии във вестник демокрация да освободиме Альоша от наряд написано от Волен Сидеров

96

Анонимен

преди 8 години

А ти другарю русофил и останалите русофили къде бяхте когато чернобилската радиация се спускаше над . България . Къде бяхте когато ссср искаше да отдели пиринска македония и да я подари на титова югославия защо тогава не бяхте патриоти тогава не я ли предавахте България . Цял живот такива като теб и останалата пасмина жалки червени предатели предавате родината ми на отвратителната ви русия

95

До 148

преди 8 години

Какво му обясняваш. Тези който плюят Русия и обиждат русофилите на рубладжии са истински платени агенти и писачи, хора които плюят и гадят защото за това им се плаща. Русофилите са сигурно в 99% най-обикновени съвестни истински българи, които пишат просто защото са българи, а не продажни пионки. Продажните пионки са точно като *** защото те продават ума си, волята си и мнението. Предават народа и държавата ни. Продават се на хора,които са ги развратили и направили свои роби и слуги.

94

самураями

преди 8 години

Добре дошло за японския бюджет.Може би ще ги ползват след обезпаратизяване.

93

Анонимен

преди 8 години

До TRAKIEC 133 "Славяни=аборигени и индианци!"Аборигени= местните жители.. Trakiec, имате низко ниво на развитие!

92

Анонимен

преди 8 години

Много ли протестираха японците за хирошима и нагасаки?

91

Анонимен

преди 8 години

Тракиец,много си прав,русите рускини със сини очи наисгина са негърки.

90

Анонимен

преди 8 години

"Русия строи две военни бази на Курилските острови"Де пари, бе Володя? Я си виж икономиката.

89

4000

преди 8 години

Като знам какъв ни е манталитета, руснаците ако унищожат ИД , ще ги намразят още повече. Ако Русия направи два касови филма как спасява света, може и да я заобичат.

88

До 138

преди 8 години

Xe Xe Xe Xe 138 ***, това за резервната валута не го ли писах те преди десет години ? И 10 години преди това миналия век ? Ха ха ха как пък се такива майка ви ражда поколения от зомбита рубладжийски?

87

хронология

преди 8 години

Краварника му цъка часовника вече.... юана е резервна валута!

86

Анонимен

преди 8 години

До Вовкин фалира !Очевидно ти си фалирал интелектуално, щом ги пускаш такива постни!

85

Вовкин фалира !

преди 8 години

Вовочкин фалира скоро!

84

Джалат

преди 8 години

Току що съобщиха че има бомбен атентат в Истанбул

83

биров

преди 8 години

Така ще бъде,руснаците ще се организират все повече.Нато все повече се доближава до тях.Загубиха Украйна.Ще се опитат да спрат врага в Сирия,до като укрепят границите.Много добре знаят че в един момент ще бъдат нападнати откровенно.Всеки който има природни ресурси е бил нападнат,Русия няма да е изключение.

82

до 129 от славянин

преди 8 години

А Аляска е руска!

81

до 127 от славянин

преди 8 години

Е-е, ама колкото и да се напъват няма да могат да достигнат по постижения ''империята на доброто'' окупирала с няколкостотин военни бази и ''демократичен'' терор целия свят! Не си ли съгласен!?

80

Анонимен

преди 8 години

Опа !Тука има неосъзнати комунисти! Всеки му според нуждите всеки му според потребностите!Собствеността в ръцете на пролетарията!Тия лозунги май ще ги преоткривате а?Е! те са утопия и доказано не работят! Четете повечко историята.

79

Анонимен

преди 8 години

ОСТРОВИТЕ СА ЯПОНСКИ

78

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 127"Всеки ден..."Само това ли ти роди главицата?