84

до 102

преди 8 години

А не баце, в грешка си. Соца не е свьршил и дьржавни аванти има, ама само за избрани. Като преди на свои хора

83

гроб е чума

преди 8 години

досега плащах за 2 винетки сега едната ще е без лиляно а познай къде ти е аритметиката

82

Анонимен

преди 8 години

Увеличете винетките на 1000 лева, въведете данък въздух, въведете винетки за ходене по тротоарите , въведете данък живот - за това че си жив и т.н Без да се притеснявате - робите ще си мълчат !

81

Васо

преди 8 години

Бойко2 бил различен от Бойко1. Няма такова нещо. Помните ли протеста на оръжейниците от Сопот и ония му приказки за пръстените на една жена от протестиращите. Той като е притиснат си е все тоя Бойко. Манталитет.

80

ТОПОЛОВГРАД

преди 8 години

ЕИИИ *** АЗ КАРАМ ЛИМОЗИНА

79

Анонимен

преди 8 години

Само мраморирано месо /шарено/ от *** порода Абърдийн Ангус. Към 90 лв. килото! Никакво пиене, пушене и стрес. Аз по тоя начин не съм стъпвал в болница от 20 години. Разбира се не се осигурявам здравно и за пенсия.

78

Анонимен

преди 8 години

Всички да ядят само телешко бон-филе от свободно пасли *** - към 90 лв. килото.

77

Анонимен

преди 8 години

То и Гербери има свестни ама с каквито се събереш-такъв ставаш.....Тикви!

76

Анонимен

преди 8 години

Ще ми пушите цигари,ракия ще ми пиете и сланина ще ми ядете и после ще ревете да ви лекувам!! Аз,колко лазих и се дупех на Земята да достигна небесата ,вие сега да ме управлявате искате с прости оръдия на труда на Земята!!

75

някой

преди 8 години

не е Лавал , а Артър Лафер - Кривата на Лафер - тя изразява зависимостта между увеличаването на данъчната тежест и сумата на данъчните постъпления.

74

*/*

преди 8 години

До edinВ Румъния е 28 евро.

73

edin

преди 8 години

В Румьния не беше ли 60 лв.?

72

Досетлив

преди 8 години

Е какво лошо има порше подкарало колоната или ние българите работещите не можем да караме порше.Я да се погледне тоя;Бойко Борисов;съжалявам го тоя човек ,ако алчноста не го беше подвела сега бихме го величали . Дадохме много за тоя .........

71

edin

преди 8 години

160лв. год.винетка в Австрия-минимална заплата 1800-2000лв.

70

edindohudognika

преди 8 години

Тези твои 15% ни излизат през носа!Ти чувал ли си за непреки даньци?А ми сравни тях с тези на посочените от теб дьржави!

69

почеш мадомаев

преди 8 години

моите *** отдавна ми ги взеха ама сега съм се "хванал за една работа"...като стане първо данъците ще си оправя

68

Данъчен Фен

преди 8 години

До художникаПриятел, след като си в час с данъците защо не изброиш всички видове данъци които носи на плещите си якия българин?

67

най - най

преди 8 години

Най-добре направете винетките 350 лв. - така по пътищата ще останат да се движат само правителствени кортежи и ''цивилни'' автомобили от Порше нагоре.... а НСО ще са най-доволни, че няма някакви простосмъртни да им развалят господството на пътя...

66

Тинев

преди 8 години

До bobyКато гледам колко минуси са ти нацвъкали?Е затова казвам, *** народ лесно се управлява. НЕ МОГАТ да разберат за какво говориш. Пускай " Радка пиратка " и ще си само с плюсове.

65

Анонимен

преди 8 години

не съм спорше а със стар форд и годишно минавам по реп пътища около 600 клм и за това трябва да плащам 100 лв винетка _ защо гн борисов