8

аа

преди 8 години

"Богатият татко казваше: Някъде по пътя хората започват да търсят повече сигурност. Проблемът е в това, че повечето хора не осъзнават, че цената за тази сигурност е тяхната свобода." Хората с най-голяма сигурност са затворниците, но те са и хората, които разполагат с най-малко свобода. Те са напълно осигурени не трябва да се грижат за къща, храна, забавления, здраве и образование. Всичко това им е осигурено но за него те заплащат със свободата си".

7

Стефанов

преди 8 години

Учудващо смислена статия.

6

Анонимен

преди 8 години

Само глyпак може да смята, че у бегето, е възможно да стане затягане на сигурноста! Всичко се прави, да се удари по свободата! Всичко е, за повече тормоз, хората да не смеят да вдигнат глава, че току виж, унищожили управляващите парaзити!

5

Живко Марков

преди 8 години

Човек се ражда свободен след това докато е жив го учат на ограниченията на свободата му.Всеки ученик е по добър от учителя си .Та и Демокрацията е ПО...от робовладелството феодализма фашизма и комунизма.Всеки е свободен сега да си избере кому да е роб....Демокрация Либерализъм Нов ред...Ако ли не нови милиони жертви за утвърждаването му.Всеки е свободен да избере новите ограничения или стария добър познат Калашников.

4

онбашията

преди 8 години

за пръв път срещам думата либepаст в статия, добре върви

3

Анонимен

преди 8 години

Точно това беше целта на атентатите. От край време има едни мисловни центрове на много богати хора в САЩ, които определят всички процеси в обществения живот, прекрояват карти създават нови държави, управляват климата и т.н. Обикновено правят ТЕЗА - например тероризма и след това създават АНТИТЕЗА - ограничаване на свободите УЖ заради тероризма. Например ТЕЗА за избухването на 2-та световна война е Червена болшевишка Русия, а АНТИТЕЗА е създаването на Хитлер и качването му на власт.

2

анонимен

преди 8 години

на концерта в чест на павароти в ндк никакъв полицай никакъв контрол на зрителии чанти

1

НИТО СВОБОДА

преди 8 години

НИТО СИГУРНОСТ има в БЪЛГАРИЯ