10

Анонимен

преди 8 години

Подреди протестантите при фундаменталистите. Бартоломей от кои е?

9

Анонимен

преди 8 години

Тогава защо е обявил за светци двама ейзуитски свещенници, които са конвертирали в католицизъм желаещите да останат живи кореняци американци?

8

Живко Марков

преди 8 години

Да Папата е прав католическия фундаментализъм от преди 1000г.Кръстоносните походи сега им се връща тъпкано на европейците от запада.Но защо ли ние пак им се навираме с нашия гол г.з.1 500 000 са засега дошли а колко ли още ще дойдат освен онези 80 000 000 от към Деарбекир и други от Босна Косово Албания и др.Папата да му мисли.Той ще е последния управляващ на Европа.

7

АЗ КАЗАХ

преди 8 години

ПАР.ЕФЕКТ,ИДВА ОТ ГАЗ.НА АВТОМ.ДА СЕ СПРАТ ВСИЧК.КОЛ.КЛИМ.ЩЕ СЕ ОПРАВ.ДРУГО.БЛА БЛА.

6

Анонимен

преди 8 години

Добре е че Папата подкрепя опазването на природата но резките завои може да обърнат лодката и всички му стискаме палци да получи божията промисъл

5

ВАТИКАНЪТ

преди 8 години

даже НЕ АНАТЕМОСА ХИТЛЕР и НАЦИСТИТЕ, а сега разказва притчи за мира

4

О времена, о нрави

преди 8 години

Християнският фундаментализъм е бил по времето на кръстоносните походи и Великитегеографски открития.Произлезлият от християнството ислям се бави малко с близо хилядагодини,но използва модерни средства за унищожение на инакомислещите.Времената са други.Политиката за убеждение с "огън и меч" не върви навсякъде и винаги и рано иликъсно се обръща срещу тези,които я прилагат.По-добре рано...

3

Стефанов

преди 8 години

За разлика от долните коментари аз харесвам папата, защото е много земен. Какво друго да се очаква от францискцианец. За да критикуваш своите се иска сила, кураж и мъдрост.

2

Костакев

преди 8 години

И какво прави папата за справяне с климата освен да подканя другите да се осеферят? Кара ли колело или да го возят с вело рикша ако дърт, Изхвърля ли разделно ***, има ли слънчеви батерри на покрива си, ползва ли малолитражен автомобил?

1

Галош

преди 8 години

пивко време идва