20

бай Х

преди 8 години

а бе квото и да пишеме - станалото, станало и добре, че станадано профи бокса се пооправи и да стане по атрактивен, че вече заприлича на класическа борба

19

Анонимен

преди 8 години

До 31:Прав си, но не напълно.Кличко наближава 40 години, които са пределни за този тежък спорт. Освен това има и бебенце.До година-две трябва да се откаже от бокса.Какво по-добро от това да направи малко пари преди пенсия като пусне гювеч на това дебело кюфте, да направи пари от залозите и след това на реванша (както е по договор) да направи едно леко повторение както с Опуления и да напусне бокса като шампоин (нещо като Роки - 3).

18

az

преди 8 години

4E SA MOSHENNICI.. VQRNO E. I KOBRATA GO KAZA. NO NASHIQ NEMOJA DA SE MERI S KLI4KO. PO SLAB BESHE OT NEGO. NO NAI NAKRAQ SI NAMERI MAISTORA. BRAVO NA TAISAN..

17

anonimen

преди 8 години

27 godi6en a izglejda po vazrasten ot Kli4ko

16

Анонимен

преди 8 години

Според мен Кличко падна нарочно. Заложил е с/у себе си на супер високите коефициенти. Сега на реванша ще се завърне и уж са го победили случайно.

15

Анонимен

преди 8 години

Много интересно,в България освен от футбол и политика,много започнаха да разбират и от бокс!? Айде лека,аз отивам да си изрежя ноктите на краката,че вече два месеца не съм го правил и като ходя,направо тракам с тях по испанската теракота!Не чи ми пречи,ама комшиите от долу ревът,пък и си късам чорапите от преде!

14

Питомен глиган

преди 8 години

Щях да се радвам на този резултат, ако вярвах, че се прави честна игра, но това не е така. Срещу Кличко от години се подготвят "опитомени глигани", както беше мача с предишните съперници. "Теорията на конспирацията" в момента ме кара да мисля, че това е просто следващата фаза на "опитомения глиган" - получил временна победа, за да бъде размазан в следващия мач (щото иначе приходите много намаляха). Ще черпя, ако греша. :)

13

Щиглиц

преди 8 години

това не беше бокс, това беше летс днес парти. Кличко го беше страх да си протегне дясната ръка случайно да не го удари и да вземе да го нокаутира

12

qweqwerwe

преди 8 години

Ленъкс Люис е пример за истинският професионален бокс, вижте мачовете му ) тия двамата тука на снимката играят някаква непозната форма на балет )), просто лапачи чакащи да удари последния гонг и да си приберат премииите.

11

анонимен

преди 8 години

нищо ново не е казал всички нормално мислещи това го знаеха и срешу кобрата имаше мошенничества за за да победи кличко.

10

без майтап

преди 8 години

От щаба на Кличко съобщиха, че той се чувства на дъното, не може да преживее катастрофалната загуба и се отказва от бокса.

9

Анонимен

преди 8 години

kobrata e kriminalen razboink--brodiaga ot ulizata.

8

Анонимен

преди 8 години

na Fiur4o treba da mu izdadat partiina 4lenska knijka #1 na partia GERB i pri vra4vaneto ii, da go pusnat da udari dva giubeka s Budkata, Cuckata i Cucur4o, razbira se finalnia giubek ste go igrae s onia deto pee kogato kara skiot sa vidim Cac Ca4avata kak im prise sokovete na tia kompiri

7

Дърт Крейзър

преди 8 години

хахаа изгърбили го горкия , чак когато спечел мача разбрал , че чичо му е заложил 7-те милиона (дето му ги дават за участието) за победа на Кличко , долни измамници

6

Анонимен

преди 8 години

И кво като Кличко е предлагал пари само и само за да остане шампион!!!те са си виновни, че са приели като наш пуля!

5

бай х

преди 8 години

МОШЕНИЦИ ама фюри зад гърба си има екип от професионалисти - смениха даже настилката на рингаа нашия ....много слаб щаб имаше и като кажеше нещо все излизаше като мрънкане

4

Хазарконтрол

преди 8 години

Кво да ги прайш, хазаряги!

3

Водния МС

преди 8 години

не ми говорете за Смока ! България има един боксьор и това е Серафим Тодоров.... браво на Тайсън големите са големи !

2

1

преди 8 години

Истината излезе на яве. Който зло мисли - зло постига.

1

Анонимен

преди 8 години

Естествено че са мошенници. И Кобрата го каза, ама ние (понеже сме си подлизурковци и се радваме на грешките на съотечествениците си, абе българска работа) предпочетохме да го оплюем. А в света има само още едни такива гаднярски хорица освен краварите, това са укропите!