34

Градския

преди 8 години

Борисов и Цветанов са главните виновници , да имаме за президент това нещастно недоразумение от номенклатурен комунистически род!Кое ли "магаре" ще издигнат за следващите избори властимащите гербери?Дали са си взели поука?Може да се окаже твърде късно , защото народа май , май взе да усеща че тия са "гнилите ябълки" в държавното управление !

33

супер еко

преди 8 години

170 делегации с най-малко 170 полета замърсяваха атмосферата, за да си говорят как да я пазят! Това ми напомня една среща на високо равнище с чревоугодническа вечеря. А, забравих да поясня, че срещата беше на тема борбата с глада... Та така стават нещата.

32

Анонимен

преди 8 години

До Mr.STARBUCKS ,, В час,, е от момента когато е митингувал с тапета на 10 ноември ,1989г.!Сигуно по партиино поръчение, е бил единственият митигуващ .

31

анонимен

преди 8 години

Егати тъпата и противна физиономия този е толкова противен с усмивкатаси.че няма конкуренция.

30

Анонимен

преди 8 години

До Mr.STARBUCKSТова,че президента е казал,че глобалното затопляне е лошо,е същото като това аз да открия топлата вода.Ако следиш новините,президента каза да приемаме и бежанци (и то само защото не зачита мнението на народа,а на тези дето му дърпат конците).Да,климатичните промени и глобалното затопляне са факт и никой не се бори срещу тях,защото управляващите са коне с капаци.Плевнелиев само защото "говори" не е по-различен.

29

Анонимен

преди 8 години

Ето го е типичният представител на третия пол .

28

BOC

преди 8 години

Тази Бойкова мижитурка пак се изходи по въпрос, по който няма думата!

27

Евгений Дайнов демон

преди 8 години

С рок развратихме Европа и Америка.Вкарахме и кришна в ума и отрова в кръвта.Абе Кришна .

26

(-_-)

преди 8 години

Това с възобновяемите източници е пълен фарс. За да има някакъв ефект е необходимо инсталациите да се произвеждат някъде другаде, а не на Земята, понеже сме затворена система. На практика ако си позволим да разчитаме изцяло на т.нар. ВЕИ не ще можем да захраним и един средно голям град..

25

Анонимен

преди 8 години

Дела трябват, не думи.

24

Иван Костов

преди 8 години

Трябва промяна в НБУ.Стига с това либертарианство .Стига с рок Дайновизъм . Време е за глобални решения срещу капитализма.

23

Аз

преди 8 години

Като се каже "Глобално затопляне" това означава всяка държава да носи парсата в УСА и да е в доволно количество иначе става терористична държава и се почва война. Ако някой не се сеща - Сърбия е най-близкия пример, Милошевич отказа да плаща на УСА за глобалното затопляне и стана набързо терорист.

22

Анонимен

преди 8 години

Няма проблеми всички депотати да построят такива въз.източници и Ерпт да продава ениргията на европа или турция;;;как звучи?????Роска

21

Анонимен

преди 8 години

,,Президента'' излъчва достойнство ! Каква осанка само ! Достоен слуга на господарите !

20

tih velikan 681

преди 8 години

Sled tova reshenie da vleze Turciya v EU,UK shte izleze purva,posle Holandiya,no nie shte ostanem,nali sme po bogati ot De,Uk,It Is France...

19

tih velikan 681

преди 8 години

Po skoro e predlog da se sreshtat konfliktnite zoni i da PRERAZPREDELYAT iztoka,a to taka razdelyat zapada....na jargon se kazva RAZBORKA S VRATOVRUZKI..

18

Няма

преди 8 години

Няма глобално затопляне всичко е измишльтина за да си осъществяват пъклените планове диригентите

17

бойкот на кофите!

преди 8 години

Сега, да ви кажа:Голямата част от климатичните промени се дължат на събирането на ***! Едни огромни камиони, харчат нафта, бръмчат сутрин и пречат на движението. Форсирам аз тунинга (ама съм махнал средната тръба и гърми адски яко!), опитвам да изхвърча сабаалем и да вдигна 200 и хоп, някакъв боклуджийски камион препречил пътя!Затова бойкот!Хвърлям *** от балкона право долу. Екологично. Няма камиони, врабците се хранят. Де що има пласмаси, вятъра ще ги издуха в съседния квартал. Чисто

16

Луд свят

преди 8 години

Американската радиоточка пак ръси глупости без да мисли. Най-новата глупост е, че "бежанците" заливат Европа именно заради климатичните промени. Това го изтъпанчил не кой да е, а оня глезльо Принц Чарлз !!!

15

бай Петко

преди 8 години

А защо Президента Плевнелиев, на срещата за глобалното затопляне на планетата, не говори на родния си език, български, при наличието на толкова преводачи, а се упражняваше угоднически на чуждия английски? Ако беше Б.Б щеше да ги смае европейците. Как да докаже , че е уж БЪЛГАРИН?