16

Анонимен

преди 8 години

Тези като се хванах, един месец принудителен труд да си изкарат за билет и обратното със самолети от където са дошли, изобщо нямат работа в България.

15

Анонимен

преди 8 години

Сега ще пуснатВажното е някой да не се обади срещу наркотицитеЩе отиде при Волен

14

Анонимен

преди 8 години

Последиците?Хостелът си хостелуваМигрантите си мигриратТерористите си тероризират когото си искатКуче влачи диря няма

13

Анонимен

преди 8 години

И кво ? Ловят само тия дето не са "бутнали" нищо ?

12

Анонимен

преди 8 години

Бойко каза че границата се пази добре.От тюффлеците с 20 заплати при пенсиониране.От Брюксел ни похвалили.Следователно заловените не са бежанци.Не е възможно. Лъжат.Цветанов ако ги разпита с бой ще си признаят че са чистокръвни българи със загубени паспорти.

11

патил-препатил

преди 8 години

хораа, софето си се превръща в един малък исламабад, особено най-централните и красиви градски части. Онзи ден един неевропейски изглеждащ карабас барабас ме спира на халите и ме пита къде се намирал малкия багдад? аз му викам че няма такова място в София, а той каза- аа, май му казват и женски пазар? отивал там да яде гълъби, котки и кучета обжарени на чеверме за бараките на женския.Всичко това няма да свърши добре,казвам ви

10

Ауслендър

преди 8 години

Вместо да се занимавате с домашен алкохолизъм и да спамите по форумите, може да се организирате и да ги изловите всичкия боклуггг !

9

Шаран_БГ

преди 8 години

Много правилно ! Защо да се трепят вътрешни войски по странджанските баири и долове? Ами те нелегалните мигранти, ходят де ходят, или по центъра на София ще отидат, или по Видина града по чаршиите. На месец по две хайки и хоп, ги излавят всичките !!!

8

odessa

преди 8 години

kolkoto i gadno da zvuchi, bylgaria mogat da ia opraviat samo tia sys kafevite rizi.

7

:)

преди 8 години

Те ги ловят, Те ги и пускат :)

6

Анонимен

преди 8 години

Е и? Какво се случва после с тях? Никой не казва...Това, че ги "задържат" и ги пускат след по-малко от 24 часа мен какво ме топли?!Да сте чули за експулсирани "бежанци"? Не! Просто МВР отчитат дейност

5

Анонимен

преди 8 години

Това е лъжа!Активно мероприятие на днешните ***."Той" ни каза ,че границата е надежно охранявана и нищо не минава.затова и нищо не се чува за оградата.Е аз на кога да вярвам?Естествена ,че на НЕГО или?

4

36?

преди 8 години

Вчера в района на Сточна гара видях поне 10-15 си се разжохдаха съвсем спокойно , сигурно в центъра са по 2000-3000...

3

Анонимен

преди 8 години

Това е добре, ама кога ще почнат да ги съдят? М?

2

:):):)

преди 8 години

Колко е продължила "акцията" - 3 минути? За половин час мога да заловя над 100 папуаса в центъра на София и то без проблем. Те не се и крият, защото знаят, че никой не ги търси.

1

Анонимен

преди 8 години

България е силно обезлюдена. Пространството между София и Бургас е комбинация от старчески домове и ц...и катуни. Трябва ни свежа кръв, за да борим демографската катастрофа, както казаха учените от и.БАН