20

Анонимен

преди 8 години

TOVA ZNACHI CHE ZEMYATA E BOLNA ,A NALI ZNAETE CHE BOLESTITE IDAT OT YADOVE, A YADOVETE OT GADOVE !!!ZNACHI TREBVA DA SE IZDAVYAT GADOVETE PO BARZO, PALETE PECHKITE NA DARVA!

19

www

преди 8 години

системата - HAARP -

18

Анонимен

преди 8 години

Глобалното затопляне работи в полза на бедните и бездомните.Тук те, бедните и бездомните са на аванта.

17

японец

преди 8 години

Обама говори вече глупости и само излага запада.Но нима и Меркел не се изложи .Сравнен с тях Путин най -малко се изложи .

16

Анонимен

преди 8 години

САЩ консумира повече кислород от това което природата му възпроизвежда.

15

ретроспекция

преди 8 години

Светът си вървеше добре дорде едни хора в Женева измислиха капитализма.Тогава се заеха да доказват,че Бог не е любов ,а времето било пари . После направиха две три много кървави преврата ,кръстиха ги велики революции срещу ..... крал ,Бог в името на правата на човека.И после измислиха терора и съответно тръгнаха да печелят от това по целия свят.Резултат,пробудиха стария враг исляма ,който беше задържан дълго извън Европа.Но то когато мислиш само за пари ....

14

Климатолог

преди 8 години

Добре ,че през 12 век братята Асен и Петър не са приели глобалното затопляне(градусите се качватс много през тоя век) иначе,а като знак от Бога,че ще победят.Инак биха седнали на конференции в Константинопол и после биха си нахлузили още данъци ,за да спасяват климата.Просто днес знаем прекалено много ,а сме прекалено малки във вселената ,все още.

13

Анонимен

преди 8 години

Изместват проблема Сидеров и Чуколов с глобалното затопляне !

12

свс

преди 8 години

май въпроса е не дали а кога ще се самоунищожим

11

Анонимен

преди 8 години

ще оправдават "скриването" на едни напечатани хартийки.Дано...

10

Teo

преди 8 години

Земята си има собствени механизми за саморегулиране.Например,когато нивата на въглеродния двуокис се покачват,има повече храна за дърветата.Единственото,което трябва да направим е да ги оставим да си растат на воля.Проблема с полезните изкопаеми може да се реши много лесно,но това значи ОАЕ,Катар и другите да се качат пак на камилите. Енергията - да се наблегне на АЕЦ, докато усъвършенстваме термоядрения синтез. И свръхконсумиращите нации трябва да се кротнат. А Африка и Азия да вържат чурките!

9

От лихва до капитал

преди 8 години

Адам Смит се провали ,защото каза,че капиталът е най -умната система.Пазара решава всичко .Ако това е вярно ние ще бъдем изкупени от ислямски шейхове ,а после заробени според тяхното ислямско право . Вече не вярвайте на иконимисти и статистики ,това е долна заблуда.Либерализмът се провали ,защото направи на карикатура континента,който води света с научи постижения ,но се изврати в глобално търгуване и военолюбски акции ,заради елементарна печалба.

8

Ди

преди 8 години

делът на парниковите газове предизвикани от животновъдството е 51%, а на целия транспорт накуп - едва 18%. Време е да видим слона в стаята!

7

Климат

преди 8 години

Глобалното затопляне го извадиха и претоплиха темата ,за да може вкупом да се изтърсят и намерят скапано алиби за простотиите които сътвори гн Обама.Много хора се надяват на Америка,но там вече не се надяват на света , и с право.Межд.клика от меркантили предава света в ръцете на исляма и търси начини да заблуди всички с показни теории.Че тая теория е политическа е видно от представителите на тия конференции - все политици .Експертите знаят ,че климата си е наред,за разлика от св. търг. империя.

6

Луцифер

преди 8 години

Готвят ни нещо с това ,,глобално затопляне", но не мога да вдяна още.Само знам,че не е за добро.

5

АНТИ

преди 8 години

Борисов иска да вкара бедния мизерстващ българин два метра под земята!Там жеги, наводнения, безпаричие няма да го притесняват...С лошо ще го запомните и Борисовото време.

4

Анонимен

преди 8 години

Замърсяването на планетата е част от фалшивия сатанистки свят в който живеем ...

3

Анонимен

преди 8 години

Горещината за която всеки трябва да мисли преди всичко е тази на огненото езеро в което ще бъдат хвърлени сатаната,антихриста,фалшивия пророк и слугите им от Господа на хората и ангелите Исус Христос.Сатаната води война срещу Бог и реда му по измамен начин,той не може да промени предсказанието,че тази земя ще бъде унищожена от Бог ,че всичко ще бъде ново.Виж Откровение 16

2

656456

преди 8 години

Киото- миото...САЩ и Китай и Индия не им дреме за Киото..Бълват яко парникови газове а останалия свят се чуди какво да направи за да ги намали....САЩ бълват най-много баклущи на глава не в световен мащаб а в междогалактически даже..САЩ световен ***!

1

Реалист

преди 8 години

Банките и корпорацийте.....още по-богати.