258

До 426

преди 8 години

Спокойно, пич! Ние знаем, че наш Цар Тиква има добро сърце и ще ни прости за това, че караме по магистралите "му", за които той "плаща":))))

257

БАБА КУНА

преди 8 години

СЛЕД КАТО ЗА МУТРАГЕНА 8 ЛВ. СА НИЩО ДА ПЛАТИ ВИНЕТКИТЕ .ОТ ДЖОБА СИ, ВМЕСТО ДА СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН. ПРОСТАШКО Е ДА СИ ГЕРБАДЖИЯ!

256

Анонимен

преди 8 години

Протести..глупости..правите неща, от които ще се срамувате скоро, сами ще се покаете като си дадете сметка, че Бойко ви построи магистрали, виадукти, тунели, мостове, градинки, спортна зала и не спира да строи за вас, плаща, вие ползвате без пари, какво повече искате от това? Май бързо забравихте за *** и техния режим

255

Мутра

преди 8 години

Къде го има ?Цял свят разбра, че БОКО е ТЪПАМУТРА - ДОБРЕ ГО ПРЕТРЪШКАХА КИТАЙЦИТЕ НА ЛЕТИЩЕТОПОДОЗРИТЕЛНА МУТРА!!!!!!!!!!!САМО в МУТРАЛГИЯ има МАТРИЯЛ ГЛРАСУВАШ ЗА МУТРАТА.

254

Анонимен

преди 8 години

Демек, вие си циврете аз ше си крадем и ше ви цицам колкото искам ***!

253

Гацо Бацо

преди 8 години

До 419 ..Парите са от фондовете ,ако не си бил скоро в БГ ...

252

до 417

преди 8 години

услугата е че Бойко построи път като слънце, вие се возите кефите се и накрая не си и плащате дори. Бойко строи, а вие искате да ползвате всичко направено от него без дори да платитите и винетка. А питате ли го него какво му е като плаща за магистралите? Значи той може да плаща а вие не..?

251

Анонимен

преди 8 години

Тока ако не се вдигне цената му в скоро време няма да го има.

250

Гацо Бацо

преди 8 години

До 413 -и каква е услугата ? Не ти схващам мисълта нещо .Много абстрактно мислиш

249

Анонимен

преди 8 години

Комунаягите ще протестират за това че не стига че им е построен път като слънце, не стига хче ползват този път без такса както е в нормалните държава а и не искат и винетка дза плащат, комунизмът ви е увредил тотално..

248

ТИКВАТА

преди 8 години

ТОШКАТА НАВРЕМЕТО ИЗГЛЕЖДАШЕ КАТО АЙНЩАЙН В СРАВНЕНИЕ С ТОЗИ .

247

Тиквун

преди 8 години

До АнонименОт догодина ще ви вдигна и тока!Имате 3D телевизори за по 1000-2000 лева а за ток сте нямали.Айдеее ,,,20-30 % увеличение няма да го усетите.

246

Анонимен

преди 8 години

Само червените ***-комунсти не могат да проуметя, че като се ползва дадена услуга съответно се и заплаща. Това е нормалното.

245

Гацо Бацо

преди 8 години

Да видим сега кой не си купува винетка ....и не знае да изважда,а може само да събира :)

244

Анонимен

преди 8 години

Хайде хрантутници, не сттига че не чакате вече по 30 години за кола а и винетките не щете да си плащате, комунистичската мисъл бавно умира за жалост

243

Анонимен

преди 8 години

Пак ли остриганият " овчият народ" трябва да пълни хазната от данъци, такси, винетки, глоби и пр. пари които с лека ръка правителството харчи, отделно огромните заеми които взе и ще вземе. Министрите и управляващите ги вземат народа плаща.? Болшенството караме втора употреба коли, носим втора употреба или в най добрият случай китайски дрехи, ядем " дупетата" на Европа и сега винетка от 97 лв. Не става ли много господа. Ами за храна, ток, гориво, деца, лекарства и пр.

242

1234

преди 8 години

До SandoЕй сега ако ни светнеш и по въпроса как в Швейцария винетката е 72 лева ..е и аз искам пътищата да са като там а цената 72лв,а тук 97 лева и пътищата няма да ги коментирам...

241

Анонимен

преди 8 години

бОРИСОВ е прав, по-социална държава от България няма, всичко ви се плаща и ви е на готово, поне 90% живеете на гърба на държавата и чакате на нейните ръце всичко, но Бойко не е слънце, че да огрее на всъкъде и да ви хрантути цял живот.

240

Гацо Бацо

преди 8 години

Нали за това говорим де !?!За тези с Поршетата и за тези като като нас с Голфу ....Шо не го направите да се плаща с бензина ? Колкото повече кара ,толкова повече да плаща ? Щото ще са 0,02 % ,а не да вземате и последния грош и да говорите и манипулирате от телевизора.

239

Анонимен

преди 8 години

Трябва да има и винетки за шофиране и в големите градове София,Пловдив,Бургас,Варна.Който иска да си кара колата да си плаща и да кара който не иска да плаща да се качва на градския транспорт или да си купи велосипед.