5

анонимен

преди 8 години

Това е най-безопасното място за изневяра, логично еДа, жените им е трябвало да си вземат опитни и по-възрастни бавачки, ама явно не искат да им загрозяват хубавите къщи

4

от опит

преди 8 години

Абе и мен ме заглеждаше младата учителка по частни уроци на детето ама моята я усети на секундата. Не знам как го правят жените, но веднага понюхват потенциална свалка. Та, аз си останах без младо агнешко, а детето без учителка по математика.

3

shrek

преди 8 години

Абе и язе имах такъв случай, ама единственото и положително качество беше че беше по-млада. Инак - койот ъгли! Ужас беше като се събудих и това чудо пърхаше голо пред кревата! Моментално офейках и го оставих те така си. Господи, не ми го причинявай пак!

2

123

преди 8 години

наличието на млада жена в къщата е наличие на възможност за мъжете за нещо ново,всяка жена би трябвало да го знае и да наема само по-възрастни бавачки,дори и да е моногамен все някога ще има момент на слабост или любопитство

1

е да де

преди 8 години

Не че ме интересува ама не си ли ги избират сами случайно ,а като не искат да има изненади да си вземат някой дърт евнух .