6

милица

преди 8 години

всеки ,който е навършил години за пенсия, трябвя да си отива от образованието ,без трагедии и катаклизми , младите учители са крещящо нужни за системата , нямате си представа какви карикатури на пенсионна възраст има в училищата ,които точат системата с парите си за прослужено време , угодничат на директорите и се услушват колкото се може повече да се задържат ...

5

тт

преди 8 години

До старозагорецЗа Татянка Димитрова ли говориш?И всички нови са от ГЕРБ!Честито!Тя вече неведнъж си е окървавявала екзекуторските ръчички-да изсъхнат дано!

4

Млад учител

преди 8 години

При нас е така-станал ли си един път директор, мандата ти е, образно казано до гроб.Като имат право на пенсия, да ги пенсионират, да освобождават местата за по-млади хора.Най-добре е да се въведе мандатнос за всички ръководни постове.Директор - два поредни мандата от по 4-5 години максимум.Иначе се превръщат в администратори и нямат вече нищо общо с учителската професия.

3

старозагорец

преди 8 години

Това, което казва т.н. министър не е вярно. Уволнява се наред, без да се съобразяват с нищо. Справка област - Ст. Загора, началничката на инспектората обикаля училищата и веднага въдворява новите директори.

2

Bam bum ban

преди 8 години

Gazificirahte li bulgarskite selski uchilista i biblioteki na 100%? Imat li wc s wc hartia, sapun, topla i studena voda? Pokaji gi, de.

1

Учител

преди 8 години

Наглоста край няма. На мен като младши учител на половин щат ми предлагаха под 300 лева на месец. Като са в пенсионна възраст, да си гледат пенсията и да отстъпят работно място на такива като мен.