29

Веси

преди 8 години

До ГЛАС НАРОДЕНПознавах момичето, бог да я прости. Много свястно момиче, бори се сама със живота докато завърши висше образование. Работеше за 300 лева, защото нямаше връзки, нямаше кой да я уреди да работи за достойно заплащане.Недейте писа глупости, да не ви стигне нещо подобно. Човек не знае какво ще му дойде до главата.

28

използвачки

преди 8 години

Използвала и живяла леко на гьрба на испанското момче и скандали че не може да го влачи.....подава жалба и пак живее с момчето за да влачи.

27

Анонимен

преди 8 години

За съжаление част от българките са садомазо - сякаш много им е хубаво да ги бият. Подала сигнал в полицията , каква работа има при него.Значи ние тука в България се задоволяваме с едни заплати от 400 лв. и стигат и за семейство, деца и какво ли не.А тия отиват из чужбините бият ги, чукат ги и ги убиват накрая.

26

дедо Ташунко

преди 8 години

Горкото момиче, Бог да го прости! Моите съболезнования към родителите и близките й.

25

Анонимен

преди 8 години

Комплексари-побойници има в целия свят.Важно е решението и действието на жертвата да е навреме.

24

Анонимен

преди 8 години

да е помислила. зная и за българки студентки в англия които се прибират защото не издържат на техния начин на живот

23

лили от Испания

преди 8 години

Коментирате защото не се си имали работа с такъв ***? То са психози, заплахи, подаръци, увъртания. Докато е в близост до него и под негово влияние е много трудно сама да си тръгне. Уведомила е полицията, което е страхотна смелост. Лошото е че не е казала на родителите си, те са единствените които са могли да направят нещо за нея. Съболезнования на семейството и жалко за красивото момиче. А на коментиращите - не дай си боже да ви се случи или на дъщерите Ви, за да разберете за какво протесират

22

Анонимен

преди 8 години

"....висшето си образование в Международното висше бизнес училище в Ботевград..."pfff

21

Анонимен

преди 8 години

СЛУЧАЯ Е ПРИКЛЮЧЕН!!!КОМЕНТАРИТЕ В СТАТИЯТА КАТО ЦЯЛО СА ЕДНИ И СЪЩИ!!!КАКВО Е ПРАВЕЛА ПРИ НЕГО ОЩЕ ЩОМ СЕ Е СТИГНАЛО ДО ТАМ ДА ПОДАВА СИГНАЛ В ПОЛИЦИЯТА!!!!ЗАКРИВАМЕ СЛУЧАЯ :D

20

Анонимен

преди 8 години

АМИ ЗАЩО Е ОСТАНАЛА С НЕГО ЩОМ СЕ Е СТИГНАЛО ДО ТАМ ДА ПОДАВА СИГНАЛ В ПОЛИЦИЯТА, ЧЕ Я СПУКВА ОТ БОЙ!!!НАЧИ ОНЯ ОТ ГОРЕ Я Е ПРЕДУПРЕДИЛ НО ТЯ Е ОСТАНАЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19

Интересно

преди 8 години

Господ да прощава но това е чиста златотърсачка

18

Анонимен

преди 8 години

Испания вече пета година е на първо място в Европа от тоя тип престъпления

17

Калоян

преди 8 години

Българките обичат да ги тормозят чужденци, издръжливи са на всякъкви мъчения и жестокост, само да са в чужбина с някой дето им плаща сметките. Има една поговорка - Търкулнало се гърнето, намерило си похлупачето! Та и тази нашенка и тя така...

16

Анонимен

преди 8 години

Той я биел, тя стояла при него... какво да коментираме?

15

манго

преди 8 години

да би в булгейрия стояля не би люта чушка яла

14

Всеки си знае

преди 8 години

"...ако по жалбата на българката са били наложени ограничителни мерки на Алберто, убийството е можело да бъде предотвратено."От статията става ясно, че тя по свое желание е излизала с него, включително на дискотека в деня на убийсвото. Разбирам тя да не е искала да е с него, да го избягвала, а той да я е преследвал - да, тогава полицията е виновна. Но в случая май на нея й е харесвало да я бият. Лично аз и за ден не бих останала с човек, който ме бие, независимо колко съм зле финансово.

13

анонимен

преди 8 години

Интересно защо все мъже убиват жени, обратното е рядкост/не е интересно, исках да кажа - факт/Като гледам и конфликтите по света, май не се е променил никак към добро

12

Мрън-мрън

преди 8 години

"Той я бие, тя си седи при него даже си ходят заедно на дискотека - е очевадно проблема не е само в испанеца."Абсолютно. Преди няколко месеца подала жалба, че е малтретирана - добре, предприела е някакви мерки. И после какво - чакала е някой друг да реши нейните проблеми ли? Ами явно све пак й е харесвало да я бият, знам ли. Или пък е стояла при него, за да има поводи да се оплаква на близки и приятели. На какво ли не склонни хората, за да си намерят причина и повод да се оплакват.

11

Анонимен

преди 8 години

Браво, че все още няма извънземни на земята!

10

Анонимен

преди 8 години

Те нашите българки много обичат чужденци, и на извънземни няма да откажат