11

Анонимен

преди 8 години

Ето каква е реалната цел на активното мероприятие с бежанците - да се отнемат правата и свободите на хората. Вече властите имат мощно оправдание - опасността от тероризъм, и могат да си позволят каквото си искат полицейщина абсолютно безнаказано. Протестът - най-силната форма за оказване на натиск по време на мандат - вече се забранява. Демокрацията е с единия крак в гроба и идва Корпокрацията.

10

Анонимен

преди 8 години

"... и бяха разпръстнати със сила от органите на реда" и бяха разпръснати със насилие от охраната на олигарсите

9

биров

преди 8 години

Ало,Радио Свободна Европа,къде сте.Колкото по близко сме до вас,все по слабо ви чуваме?

8

До 8

преди 8 години

Когато си ***, като 99.99% от прирозащитниците, не можеш да взимаш мерки, няма как и да посочиш конкретен проблем, да не говорим да предложиш адекватно решение, можеш единствено да правиш циркове и да демонстрираш безкрайността на човешката глупост. На всички им е пределно ясно, че глобално затопляне съществува, въпроса е защо тези активисти са решили да създават суматоха в Париж? И не разни циркаджии ще решат проблема, а хора с разум!

7

Възмутен

преди 8 години

И нито дума за исканията на природозащитниците, каква демократичност! Един атентат и вече всякакви граждански свободи се отнемат. А кой знае дали не са си го направили сами именно с тая цел! Оттук до чиповете има малка крачка.А природозащитниците са единствените, които бият тревога и искат от правителствата да вземат мерки срещу климатичните промени.

6

Анонимен

преди 8 години

Полицейщината е навсякъде.Системата,която си създаваме сами работи срещу хората и не ни помага.

5

Ala_Bala

преди 8 години

Е не са като направляваните атентати, ала 11 сптември и др. подобни....Като ви залеят наводненията тогава ще се жалвате на държавата или на алчните компании!

4

ааа

преди 8 години

Ей това се казва "демокрация" в действие.

3

ЕЛЕМЕНТАРНО!

преди 8 години

ВСИЧКИ "ЕКОАКТИВИСТИ" В БЪЛГАРИЯ ---СЕ ФИНАНСИРАТ ОТ РУСИЯ И РУСКАТА 5-КОЛОНА В БЪЛГАРИЯ!"ФРЕНСКИТЕ--"еко" ---ЕДВА ЛИ СА ИЗКЛЮЧЕНИЕ ...ХА,ХА,ХАААААААААААА..ЕТО ОТ КЪДЕ ДУХА СТУДЕНИЯ ВЯТЪР НА "ТЕРОРИЗМА"...!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Още едно доказателство, че така наречените екоактивисти, са най-простото възможно племе. Дай им да скачат, да се мятат, да се правят на интересни и т.н., обаче ако ги питаш реално каква кауза отстояват, ще те гледат тъпо или най-много да изкарат едно предварително заучено кратко изречение.

1

Анонимен

преди 8 години

Ми що бе, па нали бехме зелени? лет'с гоу грийййн, йеее! Кво стана сега?