44

Анонимен

преди 8 години

Значи наистина няма Господ,няма и ХРИСТОС след като няма сила която да вразоми нашите управници и те да се вслушат в исканията на българските граждани по този "алах агбар"въпрос.Мижитурки които не се вслушват в исканията на хората,треперят от страх да се опълчет на господарите си и тн.За кокво ги избираме тогава питам аз????Политици-пъзльовци.Мишоци!

43

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА ЗЕМАН! ЗА РАЗЛИКА ОТ НАЩО УПРАВЛЕНИЕ КОЕТО Е КАТО ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА

42

ядосана

преди 8 години

До Време за действиеАбсолютно! Чак минни полета не знам, но оградата между Гърция и България трябва да се възстанови - поне докато гърците не престанат да спасяват лодки на тоя или оня.

41

Време за действие

преди 8 години

НАСТАНА ВРЕМЕ ПО ГРАНИЦИТЕ НА "Е.С.",БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ ПРЕГРАДНИТЕ МРЕЖИ И ДА СЕ ПОСТАВЯТ МИННИ ПОЛЕТА.ВРЕМЕТО ЗА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ОТМИНА ОТДАВНА

40

sperko

преди 8 години

Сидни, брутален си, обичам те, човек! Като видя, че си писал направо ми се оправя настроението. Изпълвам се със свежа доза позитивизъм и мотивация за живот и потенциално емигриране в Австралия! Искам да ти дойда на гости, да ме разведеш из прекрасните тропически местности и рифове по които си ходил. За мен ще е чест!!

39

Фесконтрол

преди 8 години

до фюрера козаАз пък ти казвам, че турците ще са храна на босфорските рибоци. Ще ви запаля свещица.

38

Анонимен

преди 8 години

Не всеки терорист е мюсюлманин,но всеки мюсюлманин е терорист.

37

OMG_Lucker

преди 8 години

Чехите си имат Земан, ние пък си имаме Чехлю. Горе долу на кантар са нещата, а? :)

36

турчин

преди 8 години

Този изглежда няма спомени за 1968 год. Ако продължава намесата в страните основно с ограбване потока от бежанци няма да спре.

35

(-_-)

преди 8 години

Че е организирано - разбира се, но кой е организатора? Кой печели от войни в последните 60-70 години?

34

Сър Пичук

преди 8 години

Ех, да имахме и ние президент....мечти мечти.

33

Фюрера каза:

преди 8 години

"Славянството и Русия ---ЩЕ БЪДЕ ТОР ЗА ЕВРОПА-та"!/..а , Ердоган го направи...ха,ха,хааааааааааа../

32

емигрирам

преди 8 години

Емигрирам в Чехия или в Унгария! Останалото от Европа вече не става за живеене!

31

Как Сийка

преди 8 години

То,че си е тъй- две мнения у обикновените хора няма,само дето политиците са "слепци с очи " ?! Сега да ги върнат от там,откъдето са тръгнали - никой не ги е канил !!! Десетки хиляди млади мъже пият кафета и чакат помощи,а не искат да се бият срещу терористите от " Ислямска държава" ?! И като няма какво друго да правят ще насаждат ислямизма в най-отвратителните му форми в Европа...

30

Браво на чехите!

преди 8 години

Това е Президент и държавник, не като нашето същество *** !

29

ЗА 39...

преди 8 години

....АМИ Те идват------за да отидеш Ти , да се биеш за Сирия , за руските военни бази!Айде ,бегай----руснаците плащат с червонци и ....100-руски балерини...ха,ха,хааааааа /...ако отстанеш жив/

28

Анонимен

преди 8 години

До Глупости на куб..САЩ --ИЗЦЯЛО Е ОТ МИГРАНТИ ---ПА е 1-ва в СВЕТА!...Ми защо САЩ не си ги вземат сега тия които прииждат в Европа, да станат още по първи?

27

Ха,ха,ха...НЕФТ???

преди 8 години

В СИРИЯ НЕМА НЕФТ!!ИМА РУСКИ ВОЕННИ БАЗИ ---ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ И БЛИЗКИЯ ИЗТОК!ТИ ....ЩЕ ВОЮВАШ ЛИ ЗА ТИЯ РУСКИ БАЗИ ..??***,бе.......РУСНАЦИТЕ ПЛАЩАТ С ЧЕРВОНЦИ И .....100-РУСКИ БАЛЕРИНИ/ако останеш жив/.....!

26

Анонимен

преди 8 години

Русия се разпада, руснаците живеят в мизрия. А скоро САЩ ще му скрои шапката на джуджето така, както му го натресе отзадe в Афганистан. А тогава СС С-ере имаше 3 пъти повече мощ от Русия. Джуджето си подлива водичка и си играе на фактор в Близкия Изток. Ще му излезе през носа.

25

Анонимен

преди 8 години

До Глупости на куб..1-ва в света по най-големи дългове! И по най-много започнати военни конфликти със противник много по слаб от тях. И по милиони избити цивилни в държавите които нападна и чиито икономики съсипа и сега хората от там са тръгнали на талази към Европа.