37

Анонимен

преди 8 години

pazete se idva fesa v evropa ha ha ha .sega da vi vidim..

36

Сър Пичук

преди 8 години

Що така все така става, ама в която и коалиция или империя да влезем и тя се разпада. Византия, Османската империя, Централните сили и Германия, СССР, сега ЕС.

35

Ебaлен Агент

преди 8 години

ЕС е най-голямата икономика в света и това че разни жалки пуделчета лаят не ни пречи особено. Европа ще я бъде и ще бъде номер едно дълго време!

34

Bertolomeo

преди 8 години

Пълзящ преврат, терористични атаки, руски самолети, скъпи винетки...Това е отклоняване на вниманието от предстоящия коледен концерт на Веселин Маринов

33

погр ебален агент

преди 8 години

Шенген вече стана история!

32

Анонимен

преди 8 години

Разпадането на ЕС, беше мечтата на погребална агенция телевизия "Алфа". Няма да е чудно сега да обърнат палачинката и започнат да реват: Защо "колонизаторите" ни затварят границата !?

31

Анонимен

преди 8 години

Жан-Клод Юнкер: ЕС ще се срине, Рюте: ЕС може да рухне като Римската империя... а жалките шорошташки тролчета взели за Русия да плачат - ха ха ха... Статията е за ЕС и Шенген, не за Русия, не я мислете вие Русия, Русия се развива и върви напред, а ЕС все по дълбоко затъва в блатото и там ще си потъне.

30

Иван

преди 8 години

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск е поляк, в резултат на това нещата в Европа не вървят добре. Извод - страха на поляците от Русия пречи на развитието на Европа. Не трябва да се допускат поляци да влияят на европейските дела и нещата ще се нормализират.

29

Анонимен

преди 8 години

До смешен платен трoлГрешни са ти данните. Средната заплата в Русия е около 100 долара, а в Москва е дори 2000, има заплати за специалисти по 150 000 рубли.

28

Анонимен

преди 8 години

До 29Русия е на 6 място по БВП, Италия на 12то. Русия няма дългове. Рускята икономика е напълно реална, Русия е богата на ресурси. Италия има дълг повече от САЩ спрямо БВП - 130%. Икономиката и виртуална, отрицателна на практика - без да взима дългове ще фалира. Испания, Португалия и Италия са следващите след Гърция които ще изгърмят. ЕС е в такава рецесия, че излизане няма.

27

Анонимен

преди 8 години

Шляхтич, вие сте вече история! Ердоганя ша ви клати като гладен цiгaнин джанка.

26

Анонимен

преди 8 години

ЕС вече е едно мъртво прасе.

25

Анонимен

преди 8 години

До до 25Средната заплата в Русия е 50 хил рубли - около 900 долара. В Русия няма безработица, местното производство е във възход. В България нищо не се произвежда, безработицата в някои райони достига до 65%. Средната заплата е 200 долара, 87% според официални данни живеят под жизнения минимум а 34% живеят в крайна бедност.

24

29

преди 8 години

Мда, то и в Мозамбик като почнат да берат 10 банана на ден вместо 5, икономическия растеж е 100%. Но това не променя факта, че 60 милионна Италия има съпоставима икономика с тази на 140 милионна Русия. Ами да продължават да си избират Жужито и след 10-15 години ще паднат до нивото на Конго.

23

Анонимен

преди 8 години

Аха -ще им дават на турците пари за да държат имигрантите извън ЕС.Всеки малко нормален човек би се замислил как точно ще се следи дали "сделката" е изпълнена.Какво ще спре Ердоган и сие да приберат милиардите и да не направят нищо?Та те имат огромен интерес ЕС да е пълна с ислямисти.Най-вероятно просто ще приберат парите и ще продължат да правят каквото и сега.Винаги могат да кажат- "ми ние имаме милиони сирийци в бежанските лагери".Ето,задържаме ги.

22

до 25

преди 8 години

Ъхъ, а в Русия рай - тероризъм, заплатите паднаха двойно, санкции, изостаналост, по-лоши пътища и от нашите, живеят 7-8 години по-малко от българите, убийствата са 6 пъти повече, алкохолизъм и какво ли още не. Та къде се живее по-добре сравнено с Европа? В Африка? Азия?

21

26

преди 8 години

За 12 години Русия увеличи бюджета си 22 пъти , военните разходи - 30, БВП - 12 пъти. От 36-то на пето място в света по БВП. Валутните резерви се увеличиха 48 пъти! Национализира петролната индустрия 65% и 95 % от газа и много други. Ръст в селското стопанство: пет последователни години се класира 2-3 място в износа на зърно в света надминавайки САЩ, които сега са на 4-то място! Повишение на заплати в публичния сектор с 18,5 пъти! Повишение на пенсии -14, 5 пъти! Намаление на смъртността сред руското население с 1,5 милиона души годишно!

20

Анонимен

преди 8 години

ЕС се разпада.

19

yшита хайде на бас

преди 8 години

че Русия ще се разпадне много преди ЕС. На 10 долара, което е около 5-6 милиарда рубли.

18

Анонимен

преди 8 години

До yшитатаДа ама не, Европа ще се справи с всяка трудност - имаше икономическа криза, Кипър, Гърция и какво ли още не, сега бежанци, терористи, но Европа ще продължи напред и нагоре....Добре се справя като гледам - кризи, атентати, бежанци, фалити, безработица, протести, дефлация... европейскте лидери открито заявяват че ЕС е в кома и ще се срине, но добре се справя, добре.