19

Анонимен

преди 8 години

Ами онзи хладилник на улицата ,във В.Търново ли беше?Там храната да не би да е проверена,всеки оставя каквото може!А големите хранителни вериги с продуктите които изхвърлят -гладуващуте хора могат да се сведат до минимум,но сигурно има много документи за писане та не им се занимава.

18

Лилит

преди 8 години

До АнонименНе смятам раздаването на храна за добра инициатива, въпреки че подкрепям неизхвърлянето на храна. Все си мисля, че, с малко организация, младите хора, които отделят време да готвят супа с благотворителна цел, ще минават да контролират качеството и ще отиват да работят с цел да има и месо в супата. А тези, на които това им е рабора, визирам БАБХ, Социалното министерство,даже, като се замисля и комисията им от НС може да се включи-да готвят. Качествено.

17

Анонимен

преди 8 години

В социалните мрежи пише за младеж арестуван, защото засаждал незаконно изсечени гори.

16

АК-47

преди 8 години

Да изкараш море без хранително разстройство си е късмет, децата ту на едно място, ту на друго се натравят, в магазините *** за съсипване на здравето, ама им се зловидяла супата за бедни.Всичко е за да се пресекат всякакви опити за взаимопомощ, да царят само потисничество и произвол. Проклети да са!

15

Да им се връща

преди 8 години

Гладни да тръгнат, които са ги спрели! За трошица хляб да молят.

14

Анонимен

преди 8 години

Ако е добра инициатива , закона действа с пълна сила , ако е точене на ДДС , хвърчащи черни джипове , измами в големи размери и прочие ...закона го нема никъв , България 2015 м нашето обчедушие я създаде такава , да си е гледкаме сега , гости в своя дом. Само моля ви следващия преход (ако оцелеем през този) нека не е мирен , нека да висят по дърветата и да им горят колите и къщите.

13

Анонимен

преди 8 години

Впрочем, къде са горките бедни, останали без супа? На снимката са само готвачите и полицията.

12

Анонимен

преди 8 години

И кое им е доброто на тия двамата - с продукти за 5 лева си купиха място във всички медии, цял час им слушахме глупостите по телевизията и т.н. Толкова ли не схващате, че това е една гола никому ненужна показност. Има десетки по-добри начини да нахраниш десетина просяка - да им вариш супа на площада не е един от тях. Това не е милосърдие, а зрелище за ***.

11

Анонимен

преди 8 години

Ще ги съдят ли или директно ще ги бесят?

10

!!!

преди 8 години

До АнонименНо Агенцията по храните не знае какво се продава в Лидл.

9

!!!

преди 8 години

Престъпниците само ги регистрират. Добрите ги глобяват.

8

Анонимен

преди 8 години

Толкова мразя подобни демонстрации на доброта и милосърдие. Тупнали една тенджера насред площада и варят супа от картофи и моркови по 50 калории порцията. Блазе им на гладните, дето ще се нахранят с нея. С нищо - нищо, ама шум до небесата.

7

Ама тези искат само

преди 8 години

ХОТА, КОИТО СЕ ИЗДЪРЖАТ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ- ПОЛИЦИЯ И АГЕНЦИЯ ПО ХРАНИТЕ НИ ТОРМОЗЯТ ЗА ЕДНОТО МИЛОСЪРДИЕ. МАЙ ОТДАВНА СА ЗАБРАВИЛИ ОТ КЪДЕ ИМ ИДВА ВЛАСТТА И ЗАПЛАТИТЕ И НАЙ НАГЛО СИ КЕСАТ РЕКЕТА ОТ ДЕ ЩО ИМ ПАДНЕ, ПОЗОР!

6

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да стане, българина винаги ще е недоволен! А въпросните Боян Ботьов и Димитър Райков, по стара българска традиция, гледат през собствената си камбанария, без дори за момент да се замислят, защо нещо е така, а не по друг начин. Но за какво да си напъваш мозъка, като можеш да хулиш?

5

Анонимен

преди 8 години

Това е ..... не може и Човек да си в наше време.

4

.

преди 8 години

Думите май са излишни..

3

Елемаг

преди 8 години

20-заплатниците,как па си отворихте сега очите?Как па си затваряте очите за дрогата и шанаджиите във всеки квартал.А за храна за хората си ги отворихте?И после ,що на вашия протест никой не ви подкрепи!!

2

Анонимен

преди 8 години

Родната полиция ни пази! Спаси ни от този човек, който реши да раздава супи на бедните хорица! Браво! Ще си запазя останалото за себе си..........

1

Анонимен

преди 8 години

Яли ли сте каймата, наденички или пържоли на лидъл? Отврат.