29

:-)

преди 8 години

Германия може само да планира и..... до там. В ЕС няма боеспособни армии, това вече е ясно на всички. Така, че да си плащат социалните на бежанците и толкоз.....

28

Анонимен

преди 8 години

Цяла сирийска армия имат на територията си, да ги връща обратно с оръжие и обучени. После ще кажат, че християните са направили нов кръстоносен поход. Сами да си изрият акитата! А не белите хора да чистят и после да им бъдат и виновни! Европа и Русия в тази история трябва да бъдат заедно, задокеанските гледат сейр и потриват ръчички!

27

Анонимен

преди 8 години

да изпратят Меркел на фронта

26

юбералес

преди 8 години

До АнонименТова са отпускари, които ще освободят югозападна Сирия - известна като Новогермания от жидо-арабската фашистка дамаска хунта и ще въдворят ''германски мир''

25

Кирил Софийски

преди 8 години

Логично ,но непропорционално ! След като Сирийските джихадисти изпратиха в Германия над 40000 бойци!

24

Турция обещава

преди 8 години

Германия обеща да изпрати 10 самолета Торнадо над Сирия. Турция обеща да стане грешка и да свали тези 10 бойни самолета. Изотзад.

23

1200 солдата

преди 8 години

Германия планира да изпрати 1200 военни към Сирия. Турция, пък планира, да отвлече тези 1200 солдата и да ги предложи на баба Ангела да ги откупи.

22

Анонимен

преди 8 години

Още малко сирия няма да я има. Над сирийска земя ще бръмчат само "лешояди" докато най сетне изядат и себе си. Ще се сбъдне старото библейско предсказание .........и рибата в морето ще заври. Да не забравяме че от Агарта ни гледат и следят !

21

ЧКОРПИОН

преди 8 години

ТИЯ ФАШАГИ,ДОКАТА СЕ НАКАНЯТ,ТЯ ВОЙНАТА ЩЕ СВЪРШИ.ТЯХНАТА РАБОТА,ДА ОДЯ ЛИ ИЛИ ДА НЕ ОДЯ.*** ОТ КЛАСА

20

Анонимен

преди 8 години

Германия изпраща войски против Асад или против ИД ? Това значе че Германия ще бумка братята, жините и децата на тези които така учтиво покани в страната си. И поссле какво следва ...

19

НФБ

преди 8 години

До АнонименГермания е обявила война на Сирия ли да разбирам.реално освен от Русия законното правителство не е отправял молби към никоя друга страна..това си е агресия паракселанс. .за се настанява и Китай в Сирия. ..пък да удря и по Саудитска Арабия че там чужденците нямат никакви права...

18

Анонимен

преди 8 години

Абвера може и да свърши работа но без подкрепата Луфтвафето нищо няма да направят

17

Шаран_БГ

преди 8 години

Има нещо из Конституцията на Германия, което е прието от разумни хора / а може би гърбовете им са били натъртени от руснаците и още са ги болели/ след Втората война. Там е записано, че на чужда територия немски войници не трябва да воюват! Моля, ако някой знае нещо по този въпрос, да ме светне. Вече на няколко пъти в последните 25 години, Германия си "отвива краката" и не е на хубаво!! Ще изстинат! И няма цярпротив тая настинка. Облягат се на чичо Сам - но и той ще им сложи пръст отзад !!

16

Аз Малдив

преди 8 години

Европейските военни действия приличат на пияницата, който си изгубил ключовете в тъмното, но ги търсил на светло под уличната лампа, че там по-лесно можел да ги види. Кво ходят да се бутат у руснаците - тия кораби да ги наредят между Турция и гръцките острови, а въпросните военни - по нашата граница. Лигльовци, дайте тия 3 милиарда на Русия вместо на Турция, да охраняват те, пък да видим, ще прехвръкне ли емигрант в Европа.

15

Сандо

преди 8 години

Сириоо Сириооо, всички те сакат тебе мекендонско земйо

14

Щиглиц

преди 8 години

Руснаците са в Сирия с официална покана от сирийското правителство. За всички останали няма мандат на ООН - или с други думи са агресори.

13

ha ha

преди 8 години

Някой канил ли ги е. Или те просто така са решили да отидат на Сирийска територия да пострелят.

12

юбералес

преди 8 години

''*** - Рибентроп'' - рестарт

11

Анонимен

преди 8 години

Хубаво, но ако нарушат въздушното пространство на Сирия откъм Турция, С-300 вече ще ги следи.

10

Анонимен

преди 8 години

Ке я делиме ли Сирията на американска, френска, немска и руска зона? И на македонска зона.