25

Васо

преди 8 години

Па ний, като едни голями *** все се надаме да се случи с други, та да се облажим. Развиваме икономика на хиените и мършоядите.

24

Живко Марков

преди 8 години

Не учете китайски а Калашников.Неговия огнедишашт език ще ни е неоходим в скоро време.

23

Анонимен

преди 8 години

Каква е ползата от туризма за държавата? На всички е ясно, че голяма част от този сектор е в сивата икономика. От туризма печелят малка група хора. Не разбирам защо държавата ги подкрепа толкова много. Това е секторът с най-мизерни заплати. Туризма носи 8 милиарда общи приходи, като повече от половината да в сивия сектор. За сравнение, държавата дава толкова на пенсионерите за година. Да обърнат внимание на производството, стига с този туризъм.

22

Анонимен

преди 8 години

Над 86% от руснаците са в дългове, кредити вече или не отпускат, или при хептем заробващи условия. Освен това Путин смята да ограничи износа на валута и беше предложено да се въведат изходни визи. Които имаха малко парички, вазираха. Които имат много, семействата им са на запад, вкл. и на цялото правителство. Забравете за руския туризъм, забравете за англичаните. Мислете за немци, шведи и бившите соц. И на първо място за китайци! Учете китайски, вкл. и в училище, не руски.

21

Анонимен

преди 8 години

Ако пък Меркел и Камерън решат да изпратят всичките пияни и повръщащи немци и англичани идващи на нашето черноморие на бой в Сирия тия само с дъха си ще упоят боиците на ИДИЛ.Големият проблем обаче ще е как да се разчисти повърнатото и разхвърляните от тях бутилки.А руснаците са добре дошли.

20

соросоид

преди 8 години

Увеличаването на руската *** по нашите курорти многократно ще увеличи вероятноста от терористични атаки. Ясно е кои ще са най-радостни от подобно нашествие. БСП, АТАКА и бетонните глави. Желая ви приятно и спокойно прекарване на почивката българи!

19

Живко Марков

преди 8 години

Мароко изпревариха министър Ангелкова Откриха паметник на Пушкин в Маракеш и православна руска църква а и подписаха вече споразумение за туристи.Ние тук само ще ги тровим с лоша храна фалшив алкохол високи цени лошо обслужване. Ние не летуваме в България заради това а очакваме руснаците да дойдат.Може да са *** чепици рашани и каков ли не простотии които се пишат тук но ме съмнява да са с толкова къса памет и самочувствие .

18

морето

преди 8 години

Мен пък ме грее... и то много. А пък като взема парите от лятото , ще отида да почивам на планина в България през зимата.

17

до 18

преди 8 години

България е красива страна - факт! Но това няма нищо общо с туристическата ни политика. Ние предлагаме на туриста мизерни хотелчета, пиене до припадък, евтини жени, чалга до дупка, обслужване нулево. Туризмът ни не е насочен да показва красотите на България, а да пълни джобовете на разни мутри и депутати. И да-единия проблем за руснаците са визите, защото сме голямата работа и не искаме да махнем визите за тях, после ревем за руски туристи..

16

Анонимен

преди 8 години

България е красива страна. И руските туристи са щастливи да дойде през лятото. Но има един проблем, трябва предварително да се организира една българска виза. Тя не винаги е удобно за тези руски туристи, които живеят в отдалечени региони на Русия.

15

Анонимен

преди 8 години

Чекай,чекай малко,лифта е седалков

14

sryje

преди 8 години

До МинкоАбе, Минко, ти бил ли си на нашето море някога?

13

Анонимен

преди 8 години

Абе, стара "дружба" ръжда не хваща. Нищо, че ни имат за "предатели"/според ценностите на КГБ/, но българина не такъв карезлия като кремълските апаратчици.

12

баба ви

преди 8 години

Интересно е как българските политически *** до днес не разбират, че руснаците имат чест и достойнство! Те не ходят при врагове, чиито Президент ги обвинява в имперски интереси, хибридна война и пр.... спрямо България ! Не ходят при ***, които оскверняват паметниците на загиналите руски войни, прекрояват историята под натиска на евроатлантите ! С поведението си, като натовска държава, може да си докараме само някоя друга руска бомба с посвещение, не и туристи ! Позор българи, голям позор !

11

Анонимен

преди 8 години

Даааа...пак се надяваме на марсиянци. Безнадеждна работа.

10

Минко

преди 8 години

а дано рускините се върнат, много обичам да гледам руски девойчета по монокини на плажа, докато си пия бирата, ох на бати сладуранките

9

Аз Малдив

преди 8 години

Ама че министър и прогноза - "руските туристи може да се върнат" - освен кръгли маси и обещания, договори подписахте ли? Че то така мога да прогнозирам и марсианци МОЖЕ да дойдат на нашите плажове - шанса е 50 на 50 - или ще дойдат, или няма да дойдат.

8

анонимен

преди 8 години

това е най лошото говорене което може да се случи само в българия да извличапечалби от трагедията на други господ гледа и не забравя

7

Анонимен

преди 8 години

Стига глупости...ние не разбираме от туризъм..

6

366

преди 8 години

след като ние сами си накакахме в канчето, руснаците едва ли отново ще ни обърнат някога внимание. В техните СМИ вече обявиха, че турпотока им се насочва към ОАЕ...