16

Анонимен

преди 8 години

Индо- българи е по- правилноЗапочва се със страната, от която произхождатОт друга страна в САЩ има пуерториканци . Не им вземат името и да ги преименуватНашите медии са ф.ашистки и обичат от сърце възродителния процесЗащо преименуват *** те?Какво престижно има в думата ром? Как ще интегрираме тия хора като непрекъснато им измислят обидни имена?Последното -ром е адски голяма обидаЦ.иганин е нормалното име на етноса

15

Георги Георгиев

преди 8 години

Господа и Госпожи събеседници , аз предлагам за да спрем повишаване на напрежението тук, следствие на цензурата , спрямо използване на определения като *** , то ние би трябвало да наричаме тази група индивиди с тяхото историческо име Индийци , или по-правилно Българо-Индийци! Също както в САЩ наричат *** Афро-Американ!

14

Шаран_БГ

преди 8 години

Това са терористични и антинародни действия!!! Докато не се предприемат крути мерки те ще продължават до безкрай." Ние ще ги хващаме, те ще ги пущат" Законът преди 09.09.1944 год. е бил пределно ясен - за посегателство на телефонни жици /били са желязни/, друго пощенско имущество,такова на БДЖ и електрически кабели /това са държавни организации, с общонародна собственост, жизнено важни структури/ наказанието е било ОБЕСВАНЕ !!Колко просто- няма рушвети, няма съдии, адвокати...Върви режи кабел

13

Анонимен

преди 8 години

По- сериозни закони за терористите- индобългари, крадцi на кабели

12

Анонимен

преди 8 години

мамка им цял ден нямаше ток - това само е вътрешна работа.Как пък индикаторите им не им показа.

11

Анонимен

преди 8 години

Банишора............ е като Каспичан.Селяни, селяни и пак селяни.Това е толкова София колкото Суходол.

10

Анонимен

преди 8 години

21-ви век, европейска столица. Пфуууууу....

9

Анонимен

преди 8 години

Номер 7 е супер прав. Това си е почти опит за убийство особено зимно време и после:1) нов кабел2)аварийна група да се труди по нощите докато кабелът се закачи и всичко работи3)изпомръзнали възрастни, деца, граждани плащащи данъци в тази държава, с които се плащат заплати на полиция, която пък знае кои са дежурните виновни....Като не става с добро, трябва с много лошо. Не всеки уважава закона, но всеки уважава оръжието!

8

дебелогъз депутат

преди 8 години

думата кражба трябва да се забрани да се използва,БХК ще ни се скара,трябва да се използва думата бране.....бране на кабели,бране на капаци от шахти,бране на джилязо.

7

бобо

преди 8 години

Тррябва да се приравни с терористен акт ,ако след кражба на кабел дадено населено място остане известно време без ток ,както е в Румъния,В Китай може присъдата дори да е смърт.

6

Анонимен

преди 8 години

Хибридна война.

5

лол

преди 8 години

?

4

до3

преди 8 години

Индо-българиИлиАфро- българиДайте го толерантно

3

лол

преди 8 години

индийци?

2

Калина

преди 8 години

Добре де, хайде стига само констатации! Трябват яко наказания! Къде са онези, дето ревяха за заплати? Айде поне половината да си заработите! Ако не им идва, оставете на нас!

1

Анонимен

преди 8 години

По- строги наказания за тия терористи. Минимум 15 години зад решетките