77

Коце Маце

преди 8 години

Е, това със сигурност не би могло да се случи !Ако го направят това турците, е все едно да си "откъртят златното кранче" през което получаватконтрабанден петрол за 100 000 000 долара . . . СЕДМИЧНО !!!

76

каймакАМ

преди 8 години

Хем сърби, хем боли. До вчера се безпокояха , да не би да влезе аскера и да завладее територии , а днес искат обратното. Този път номера няма да мине. Затова Турция пропуска бежанците. Тя има много поводди да навлезе но няма да го стори.

75

eli

преди 8 години

дано не реши Путин да даде оръжие на кюрдите, че тогава ще стане весело в турция

74

бай Иван

преди 8 години

Ердоган и банда вече заложиха динената *** на Европа и ЕС....

73

Анонимен

преди 8 години

Турция стреля по самолети, но не стреля по бежанци. Нали бежанците ще й отворят път към възраждането на османската империя. Само в Германия има 5 млн турци, ако поискат ще си направят държава в Сърцето на Европа. В България има над 1000 джамии, после ми приказвайте, че Путин е лош, зъл, алчен, неговият народ храни нашия. Ако не бяха руските туристи , туризъм нямаше да имаме.

72

До: 100 Shop

преди 8 години

Ми длъжна е все пак става въпрос за нейната собствена граница. Ако не искат да си я пазят ще дойдат зорлем да им я опазят.

71

Шефа

преди 8 години

Стига дезинформации бре "САЩ притискали Турция"....Притискат , да помага на бандюгите да грабят Сирия , но Турция се опари и не смее да припари вече в Сирия /чака я руското ресто/!И това за противоставяне на САЩ на Турция , като рисков член на НАТО е мижай да те лажем , знаем че *** в едно гърне!

70

Анонимен

преди 8 години

и аз не получавам пари и ги мразя безплатно Соросидите изродили предатели и продажници .....

69

руски трол

преди 8 години

пари не получавам...мразя ви безплатно !

68

Рачо Капитана

преди 8 години

До рамадан къневзначи ,приятелю Кънев ..в новината иде реч ,че Жандармата си нахлупва чалмата и се прави на улава за незаконното преминаване на подобни тъмни субекти през нейната граница ...ама кой както иска така да го разбира...деградация

67

Анонимен

преди 8 години

Аз пък питам защо под статия за САЩ и Турция е спомената 10000000 пъти Русия и кой плаща на съветските *** да замърсяват българското интернет пространство? Събота е почивен ден освен това, плащат ли ви компенсации?"Ами защото щатите и Турция са в пряк антагонистичен досег с Русия и случайно Турция ни е съседка,/ както и Русия през морето/, а янките имат интереси в района. И защото сме пряко потърпевши!

66

рамадан кънев

преди 8 години

От къде ги сваляте тез новини?Пълен абсурд!Който е ходил в Турция знае че това е военно-полицейска държава.Реда е супер строг и всички имат страх и респект към т.н. ЖАНДАРМАНяма начин свободно и безнаказано джихадисти да се разхождат из страната,да прекарват оръжие и бомби да се лекуват безплатно в болниците и т.н. свободия без прякото съдействие на правителството.Това там всички го знаят но страдат от колективна амнезия както ние за това какъв е бил и още е премиерът ни.

65

Наблюдател

преди 8 години

Единственото което вълнува Турция в този регион е кюрдите да не направят държава.Щатите традиционно се сещат че "огън не се пали където има бензин, чак когато къщата е пламнала"!

64

Анонимен

преди 8 години

Аз пък питам защо под статия за САЩ и Турция е спомената 10000000 пъти Русия и кой плаща на съветските *** да замърсяват българското интернет пространство? Събота е почивен ден освен това, плащат ли ви компенсации?

63

Анонимен

преди 8 години

Смяххххххххх.

62

Анонимен

преди 8 години

Колко му е на САЩ да тегли шута на Цариград, Ангора и Смирна?!

61

Анонимен

преди 8 години

До :)))Да го тегли. Само че тогава няма да има къде да тича да се оплаква като се напишка в гащите...

60

аз

преди 8 години

по коментарите под такива статии може да се разбере какви са плюещите по русия. те не са русофоби а просто турци обичащи си турция. но какво да му се... правят в България тогава като си обичат турция. скоро очаквам същите "русофоби" да почнат да плюят и ес щото както е тръгнало любимата им турция ще отиде в блатото. плюейки из сайтовете те си мислят че са фактор. а всъщност са най-обикновенни наемници на турското разузнаване.

59

Глупости на куб..

преди 8 години

.....и как ги "притискат" ,бе...ха,ха,хаааааааа....Както Путин , русофилите в България ли...КАТО ИМ РЕЖЕ ПАРИЧКИТЕ ,ЛИ...??!Турция --не се хвърля по червените килими на НИКОГО, като вас...ха,ха,хаааааааааааОБЪРКАЛИ СТЕ РЕЙСА ....!!!!

58

disappear

преди 8 години

До АнонименСега вече ще стане мазало,краварите притискат джунгалите да се върнат по границите а пак рашките ги чакат там,направо лудница.