11

Анонимен

преди 8 години

До АнонименРезултат от 70 години руско робство - най-некадърните, продажни и нечистоплътни завоеватели.Където са били са посяли само нищета и омраза, не случайно се самоизолират - вече никой никъде ги не ще.

10

Анонимен

преди 8 години

Резултат от гей- маниятаАма и бежанците са обратна резба

9

Алекс

преди 8 години

Ами нормално да застарява нацията, 2-та милиона емигранти да не са над 50?

8

Джак

преди 8 години

актове. Какво е посланието на "западните ценности" - гей паради и повече жени на ръководни позиции тоест по-малко семейни и раждащи жени, повече кондоми и повече малцинства. За разлика при ислямистите традиционната роля на семейството е силна, там дори се наказват изневерите със смърт нещо което либертарианска Европа не може да приеме но така се поддържа силно и стабилно общество. Там мъжете работят а жените се женят рано, на 15-16 години раждат деца, стоят си вкъщи и се грижат за семейството.

7

Джак

преди 8 години

Ако Европа не се реформира и не се върне към християнските ценности ще загине. Масите *** нахлуващи в Европа имат висок прираст на нарастване на населението, европейците нисък и отрицателен - това води до геноцид на европейското население което се самоунищожава благодарение на съвременните "западни ценности" които промотират работещата жена кариеристка вместо майката която ражда и отглежда децата си, либертарианско поведение на сексуални странности, хомосексуализъм и случайни сексуални

6

Джак

преди 8 години

Тези изследвания само отчитащи някакви факти без да се вземат мерки за решаване на проблема са безмислени. Проблема със застаряването на Европа идва от заменянето на християнските ценности и акцента върху семейството и ранната женитба и отглеждането на деца със съмнителни "ценности" които промотират хомосексуализма, курварството и безразборните сексуални актове, безотговорното атеистично и лебертарианско поведение.

5

Вечната Амбър

преди 8 години

Тази статия дава неверни данни за средната продължителност на живота в България. Българите сме много жилаво племе . Колко правителства се мъчат да ни унищожат и не могат! Ето , аз доживях 26 години" преход" и станах на 106 години със 106 лева пенсия!

4

Сойка-присмехулка

преди 8 години

Даааа...."Помагат "ни по-усилено от необходимото!

3

Румбо

преди 8 години

До Сойка-присмехулкаКакви 200 години!?След 50 години Европа ще е спомен.....

2

Сойка-присмехулка

преди 8 години

Може би Европа бавно ще угасне след двеста години от демографския срив,а може би не. Като се пришпорват исторически и природни събития ,сривът така или иначе ще продължи с подкепата на "доброжелателите"ни,но в много по-кратки срокове.

1

Румбо

преди 8 години

Тотално сбъркана демографска политика-там е проблема!Наливане на пари в производството на май.муни и свиване на разходите за пълноценни хора!Ама не е само у нас така,а в цяла Европа!После щели да оправят демографията с внос.....на още май.муни,че и агресивни!!!!!!!Луда работа!Толкова ли е сложно да се обърне внимание на полезните за страната си хора???Още нещо-институцията "самотна майка" трябва да бъде закрита!Всяко дете си има баща и той трябва да носи отговорността,ако трябва и принудително!