42

ГОЛЯМ ПРАЗ!!!

преди 8 години

.....така и така ....НЕ МОЖЕТЕ ДА Я ОПАЗИТЕ ...ХА,ХА,ХАААААААА...Я , ПО-ДОБРЕ ГИ ПОСЛОНЕТЕ В НЕКОЕ БЕЗЛЮДНО СЕЛЦЕ----ЖЕРТВА НА ТКЗС И АПК..! ОСТАВЕТЕ ХОРАТА НА МИРА...!ОНИЯ "капиталистически--комунисти"-----първи ше се обрежат !Бежанците ше им платят да го направят....ха,ха,хаааааа....Я, Как се пребоядисаха за една нощ 89-г...??!

41

St

преди 8 години

Не съм видял български селянин да чисти.Затова се дразнят.Ловците една уборка да направят ги мързи.Търсят само какво да убият.Бежанците никои не са изяли или убили.

40

Анонимен

преди 8 години

Канибала да изяде двама-трима бежанци - и проблема е решен.

39

бик

преди 8 години

Събирайт шалварите - ще трябват. Щото със шалвар и с вазелиин, а без шалвар нема вазеелин и шеее болиииииии ;) Ох как ще болии. Стягайте се. Онея в паралмента не ги мислете - тех ги оправят с парфюмиран вазелин даже. Я как копнеят по шефовете ;)

38

Анонимен

преди 8 години

Ония с по 20 заплати си правят сметка от бежанец по колко стотачки да скубят....няма читава полиция,армия,граничари....да живеее анархията и корупцията важи в измислената държава

37

Мигрант

преди 8 години

Гъс...гъс....гъста гора.Къде да се изс..ра?Видях два букаи рекох - "Тука !"

36

Gudi

преди 8 години

*** най-дивото кътче на Родината. Онея с по 20-те заплати къде са?

35

оптимист

преди 8 години

Само великият Борисов не знае ,че в Странджа бродят нелегални емигранти. И неговото протеже Бъчварова не знае и нехае. Плевнелиев пък зове да ги интегрираме, ако ги хванем. Страхотно правителство си имаме.Чувствам се абсолютно безопасно в България под тяхното управление.

34

Глупости на куб..

преди 8 години

"ВЕЛИКИЯ РУСКИ БАЛОН"------наречен "атака", не му стиска да пази границите.ТЪРСИ БАЛАМИ ----ЗА ДА ОЧЕТАТ "ДЕЙНОСТТА"....ха,ха,хаааааааааааа...АМА , УСТИТЕ ИМ "ГОЛЕМИ И ВЕЛИКИ" ---КАТО МОСКОВСКИТЕ ТОАЛЕТНИ....!!!!

33

Анонимен

преди 8 години

Не е виновна *** че *** навсякъде, виновен е пазача че я е пуснал !

32

Странджанец

преди 8 години

ГЕРБ министрите с любовниците си и администрацията си от КАЛИНКИИИИИИ да заповядат да си почистят държавната граница....това е от политиката на вредните,крадливи,не компетентни КАЛИНКИИИИИИИИ

31

Странджанец

преди 8 години

Не убиждайте бежанците,те нямат вина...виновни са мутренската коалиция на ГЕРБ които са лоялен и коректен партньор на световния тероризъм.....врагът на българската държава е ГЕРБ,вижте само кои лица предатели са в власта

30

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

АКО НЯМАТЕ ТЪРПЕНИЕ ---ЗАЩИТАВАЙТЕ СИ ГРАНИЦИТЕ ...или ОБУВАЙТЕ ШЕЛВАРИТЕ!СТИГА АТАКИСТКИ НАДУВКИ !!!!!!НЕ ВИ ЛИ СТИСКА...?

29

Анонимен

преди 8 години

ДО 40ПОЛЕКО С ПРИКАЗКИТЕ. МОЖЕ И ДА ГИ СЪБЕРЕМ НО ГЛЕДАЙ ДА НЕ ВИ ГИ ИЗСИПЕМ ПРЕД ТУРСКИТЕ ВИ КЪЩИ И ПРЕД ДПС -ПАЛАТИ. ЗА ДА ВИ НАПОМНИМ ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯТЕ ПО НЯКОИ ВЪПРОСИ И ЕДИН ОТ ТЯХ Е СВЪРЗАН С МАЛКО ОСТАНАЛО ТЪРПЕНИЕ ПРИ НАС

28

Румбо

преди 8 години

Ако ги разрешат за отстрел,ще се решат два проблема едновременно-Хем границата ще се пази без пари,хем ловците ще си начешат крастата!

27

Анонимен

преди 8 години

Те шалварите ги оставят в гората, защото имат указание тук да се префасонират по европейски. Мъжете бръснат брадите, променят си облика.

26

АМИ , СЪБИРАЙТЕ ГИ..

преди 8 години

...МОЖЕ ДА ВИ ПОТРЯБВАТ!!!ДО СЕГА ---ТУРЦИЯ ВИ ПАЗЕШЕ ГРАНИЦАТА , ЩОТО БЪЛТАРИТЕ НЕМАТ ХОРА И ПАРИ...ХА,ХА,ХААААКО ТУРЦИЯ НЕ ИСКА ДА Я ПАЗИ ------ЗАПАСЕТЕ СЕ С *** И ШАЛВАРИ...ХА,ХА,ХАААААЩЕ СА ВИ ОТ ПОЛЗА ,.....!!!!

25

езичник

преди 8 години

нека турците каналджии да попрочетат нещо за кърджалийските времена. вкарвайки ислямисти в страната ни те вредят еднакво и на българи и на турци. никой от тия брадатите няма да седне да пита кой какъв е преди да почне да граби и убива наред. заради едните пари големи беди ще ни докарат. ще се стигне до отделяне на зона за тях, но от нея ще бъдат прогонени и турците, не само българите. всъщност по-голяма част от каналджиите са...роми представящи се за българи турци араби и т.н.

24

Анонимен

преди 8 години

пуснете една рекламна кампания за евтини имоти в странжда по руските канали за лов и риболов, дайте на първите 5000 сибиряги 10 годишни визи и не им слагайте акциз на водката, дето ще си внесат. гарантирам ви, че кьорав емигрант няма да иска да мине оттам, ще се прочисти за 2 седмици.

23

аз

преди 8 години

Като пълзят по трамваите в София разни извратеняци как да ги отстрелваме. Психясали всички.