6

FATAL BAZOOKA

преди 8 години

Fous Ta Cagoule - YouTube

5

Анонимен

преди 8 години

И още : Как поверителния полицайски документ е стигнал до пресата !Толкова е поверителна , че е стигнал и до Джихадистите . Главния мозък идва от ЕК -Брюксел . Всички използват Европейската глупост .

4

Анонимен

преди 8 години

Как е възможно една *** като тоя Никой да направи такива зулуми и да няма последствия??Що не иде да направи атентат в Япония ??Щото Якудза ще го разпорят като шаран за Никулден.Що не отиде в Италия та да остане доволен.И се питам лоша ли е мафията??А отговора идва от самосебе си. Какви са тези правителства които не могат да се оправят с някакви смотани пъпчасали и грозни тара..мбуки.

3

Анонимен

преди 8 години

А защо е ходил чак до Париж, а не е действал на място.

2

Анонимен

преди 8 години

Скоро ще ги затворят. Ще направят мини-Шенген, после мини-ЕС. За бантустанците пак ще има визи и забрана за работа. Спокойно бантустанци! Ще ви остане свободата на словото и бананите, ще говорите свободно и ще лапате банани, щото при комунизма нямахте банани!

1

aммии

преди 8 години

да така е защото европееиските държави се захласнаха от своето гостоприемство и поклони до земята към тези имигранти и забравиха за своите граждани за сигурността и опасноста която ги дебне от тази *** ,ама нали те имат петрол как така иначе европеета ще загине тотално с какво ще карат многоброините си коли