22

ИСТИНА ВИ КАЗВАМ

преди 8 години

ГОСПОДА,ЕВРОПА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ШЕПА,ПСИХОПАТИ.ВЗИМАЙТЕ ОРЪЖИЕТО И ТРЕПАНЕ НА МИГРАНТИ.НЕ МОЖЕ ТАКА,ДИВАК ДА СЕ ЦИВИЛИЗОВА.ВЗИМАЙТЕ ОРЪЖИЕ И ТРЕПАНЕ.2 РАТА СВЕТОВНА ЩЕ Е КИТКА,ПРЕД ТОВА КОЕТО ИДВА СЕГА.

21

ИСТИНА ВИ КАЗВАМ

преди 8 години

ГОСПОДА,ЕВРОПА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ШЕПА,ПСИХОПАТИ.ВЗИМАЙТЕ ОРЪЖИЕТО И ТРЕПАНЕ НА МИГРАНТИ.НЕ МОЖЕ ТАКА,ДИВАК ДА СЕ ЦИВИЛИЗОВА.ВЗИМАЙТЕ ОРЪЖИЕ И ТРЕПАНЕ.2 РАТА СВЕТОВНА ЩЕ Е КИТКА,ПРЕД ТОВА КОЕТО ИДВА СЕГА.

20

Анонимен

преди 8 години

Престъпници, избягали от техните закони, които извъ.шват същите престъпления и тук

19

Джак

преди 8 години

Наистина съжалявам и ми е болно за жертвите на тези ***. Хващат малко невръстно момиченце, милото дете на родителите си и го изнасилват групово, това са зверове които заслужават смърт достойна за ***. Вината тези зверства да са реалност в Европа са хората на ръководни позиции които са отворили границите си за тези *** под натиска на международната клика от слугите на дявола. Ако всички тези зверове не се накажат и изгонят обратно Европа я чака гибел.

18

Джак

преди 8 години

Изнасилване на деца, жени, побои и тормоз над приелите ги хора - това е мрачната картина за народите които приемат тия диваци. Когато живееш със зверове в една клетка, не можеш да очакваш да си в безопасност - въпрос на време е да бъдеш нападнат или убит. Този план, защото това наистина е сатанински план за наводняване и заличаване на европейските народи чрез приемането на *** с висок прираст на възпроизводство се изпълнява от клика слуги на дявола вкючваща ционисти и социалисти.

17

Orban

преди 8 години

Приемахте ги тия *** с отворени обятия, а сега рИвете? Ще сезирам Хелзинският комитет, за нехуманно отношение към бежанци-престъпници

16

бастун

преди 8 години

на лице е тенденция, инкубационният период по тоталното осиране на европата е към края си

15

вс

преди 8 години

идват без жените си и очакват тука да получат всичко,нерези недодя лани

14

ДонДон

преди 8 години

Някой трябва да припомни на скандинавците, как са процедирали през 50-те години на 20ти век с престъпниците и ***.Кастрира ли са ги.Мисля, че доста бързо ще си коригират поведението след такава манипулация :)

13

Анонимен

преди 8 години

като бях във Финландия един кюрд от Афганистан ми се оплакваше как финланците били луди и ги учили в къщи да не говорят с чужденци, да не сприятеляват с тях, и въобще да не общуват, ако не е наложително ххах та горкия се чувастваше мн самотен, ама като си смотан ко да правиш хахах аи си падат малко нео- н.а.ци.ст.и

12

Анонимен

преди 8 години

Изнасилвачите директно в тюрмито и като си излежи присъдата в ИД пак директно.

11

Анонимен

преди 8 години

те финландците не са като скандинавците, били са окупирани и от шведи от руснаци и са падат доста "националисти" по западни стандарти. Вече им е дошъл акъла, имайки впредвид, че във Финландия има в пъти по малко "бежанци" от Швеция и Дания. Проблема им е че са русофоби и се подчиняват на зоконите без да ги оспорват, дори и ако те включват масови имиграция, но ще се оправят

10

Хак да им е на Европ

преди 8 години

То още щом ги видиш си личи, че това са ***, нямащи нищо общо с човешките норми. Всички граждани да се въоръжат и пукане по маймуните когато се налага да се бранят. А хората защо търпят тези *** управници? За в бъдеще предстоят невиждани досега бунтове и граждански войни. Това направиха сегашните лъжеевропейски ръководители, под диктовката на САЩ.

9

до 10

преди 8 години

Има една статия - Изнасилената Швеция, там се описва как умишленно се покриват от прарвителството на Швеция реалният брой на изнасилванията и има интервю с тези джа га ли, където те обясняват, че това не е грях!Та това, което предлагаш не е оферта, трябва просто както прави Турция с Руснаци - директна екстрадаци в първата безвизова дестинация, т.е. в случаят към Африка и това е иначе, който си е изнасилвал пак ще го прави,просто няма да го хванат,а при тези престъпления 90% от срам не докладват.

8

Тялото

преди 8 години

За последните 4 години ВСИЧКИ изнасилвания в Норвегия са дело на емигранти от Африка и Близкия изток. Най-често става дума за групово изнасилване и жесток побой. Тяхната "култура" и религия не признава правото на жената на мнение и свобода да избира. За повечето от тях, жена която не е забрадена заслужава да бъде изнасилена. Тези хора трябва от първия ден трябва да знаят че обичаите и разбиранията им не важат, а всеки който злоупотреби с гостоприемството да бъде депортиран моментално!

7

Кастонов

преди 8 години

До ЗападноевропеецИ разбирам от компютри , пък не смятам плевенлиев за много ителигентен. С изключения на слуачая "пеевски" е говорил само празни приказки от типа две и две е 4, нещо което всеки го знае.

6

Корадов

преди 8 години

Нмяа страшно ще им обясните че не се прави така и ще ги интрегрирате. Ако въпреки всичко продължат да правят така, вие сами сте си виновни защото сте нямате парилен подход или нещо сте пропуснали от интеграция. Обяснете на жертвите че ще опитате отново и следващия път ще успеете.

5

до Зяпналевропееца

преди 8 години

Пишмян програмиста, коментирането програмиране ли го наричаш? Дразниш вече, не мога спокойно да си прочета новините, с високоинтелигентните ти коментари.

4

Западноевропеец

преди 8 години

До учителПрезидентът ни е много добър, а не кат тебе само да злобее.

3

учител

преди 8 години

Плевела да им дръпне една лекция и всичко ще им стане ясно ,но не бих се учудил да го изпроводят и с камъни то на суомитата май започва да им омръзва.