44

Фесконтрол

преди 8 години

За да се спре с имиграцията, турция трябва да бъде изтласкана в Азия, където и е мястото!

43

Анонимен

преди 8 години

Мечтата на ушанките ЕС да рухне няма да се сбъдне. И тая опорна точка вече се изтърка

42

Анонимен

преди 8 години

Сетила се Мара да се побара.

41

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

САЩ---ИЗЦЯЛО Е ОТ МИГРАНТИ ....ПА , НЕ Е РУХНАЛА ....ХА,ХА,ХАААААААдаже е 1-ва СИЛА В СВЕТА!В България --нема мигранти ...ама бере душа--"комунистическа"-ха,ха,хааа...РАЗПАДНА СЕ "ВЕЛИКИЯ СССР"....со се ядрените си играчки и ***.ТОВА--ЧАКА И РУСИЯ СЛЕД ....АФГАНИСТАН-2!

40

Аз Малдив

преди 8 години

Ми да се разпада - така му било писано - може да е за добро. По законите на Мърфи - Ако едно стъкло се счупи, то парчетата винаги остават цели. Иначе ако продължаваме да им изпълняваме глупостите на европейските чиновници - и отделните държави може да се разпаднат.

39

Анонимен

преди 8 години

До Кирчо 32. Момче, твоите баба и дядо пращаха инакомислещите в Ловеч, Белене, Росица /Там беше и баща ми/ . Наричаха ни фашисти. Ти не си мръднал на йота от тях. Членовете на БКП и техните наследници са сега също *** на управляващите. Само лексиката им е различна вместо фашист наричат мислещите по друг начин комунист, *** и т.н.

38

Анонимен

преди 8 години

Европа не рискува - Европа рухна !!!

37

Анонимен

преди 8 години

Студент съм уча в Русия авиоинженерство и космонавтика. Отдавна не бях влизал в бг форум но явно хората в бг си нямате представа за живота тук. Живея в космополитен град с население по голямо от населението в българия. Хората тук имат цели учат работят и се стремят да са полезни.Помагат си веселят се заедно и тъгуват заедно.мечтата ми да стана космонавт няма как да се осъществи в бг.Бъдете позитивни и надскочете егото си!

36

1

преди 8 години

Kажи го на бабата ако ти стиска

35

Анонимен

преди 8 години

Как с Българина Стойчо Керев направихме така,че адът,който има едно именоември,да не се случи!Помагайте и вие!bezistena.blog.bg/history/2015/11/22/kak-s-bylgarina-stoicho-kerev-napravihme-taka-che-adyt-koito.1409042Официален документ на обединените българоюдейски заговорници срещу Българите подготвя масовото потурчване на Европейците!bezistena.blog.bg/history/2015/11/26/oficialen-dokument-na-obedinenite-bylgaro-iudeiski-zagovorni.1410125

34

Анонимен

преди 8 години

КОЙ прати ТИКВАТА в Шанхай да подпише договор. ТИКВАТА ПРОДАВА КИСЕЛОТО МЛЯКО НА КОЙ. ФИРМАТА НА КОЙ ЩЕ ПЕЧЕЛИ, А ПРОДАВАЧКАТА Е ЕДНА ТИКВА.

33

Анонимен

преди 8 години

Старо пророчество:"Ж.ълтата раса ще ни владее"

32

qdosan

преди 8 години

Добре, но дали не е късно? Ще спрем тези, които идват тепърва, но какво ще правим с онези, които вече са тук и нарочно се плодят като зайци?

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен40Ти задавал ли си си въпроса,кои емигрират ва САЩ? И колко са успелите там,на фона на всички останали имигранти?По-голяма част водят сносен,но не и богат живот.Спестяват,правят си сметката до цент,остават длъжници на банките до живот.Треперят да не бъдат изхвърлени от работа,защото после става стррашно.Почти като тук,разликата е че там има работа за всички,с изключение на тези които не искат нищо да работят!Чежденецът,на всакъде си остава чужденец!

30

ROMAN EMPIRE

преди 8 години

TO4NO TAKA VARVARITE IDVAT PRES DUNAVA I PREVZEMAT ZEMIRE NA ROM IZMISLAYT SI RAZNI ISTORII I STAVAT SOBSTVENICI NA RIMSKATA (ROM) ZEMYAI NA KRAYA ROM OSTAVA BEZ ZEMYA DO DEN DNESHEN

29

Александър

преди 8 години

Е С е създаден само и само да замени думичката неоколониализъм. Бившите колониалисти намериха нов начин на заробване.Ядат и пият парите на данъкоплатеца като самите те са послушници на чичо Сам. Нямат никаква самостоятелна политика, каквото диктува САЩ това правят. Дайте да бомбардираме Либия - готово, хайде да ликвидираме С.Хюсеин - давай, дай сега Есад- ами да.Щом е ЕС трябва да има общо правителство,еднакви стандарти - заплати съизмерими с един коефициент. Какво е това разсипничесво КОРУП

28

Анонимен

преди 8 години

От години ЕС е мъртво образувание (злокачествено) , тоя път ще го режат.Пригответе на мъжете пищовите и на жените катериците за обрязване + потури и фереджета !

27

Анонимен

преди 8 години

Това може да е новина само за политик. Всеки, който е учил внимателно история, знае че добре развити цивилизации обикновено са заличени от малко развити, но агресивни общества. За съжаление, вече е явно че някои политици в Европа умишлено помагат на тоя процес. Европа ще ще е много различна от това което познаваме.

26

ауслендър

преди 8 години

Добре мисли холандеца, само има една малка и съществена грешка... бежанците не са стотици хиляди, а милиони! Иначе вярвам в тоя, нямаме друг вариант засега!

25

Анонимен

преди 8 години

Вече е рухнал!