16

Анонимен

преди 8 години

Търсете работа не се занимавайте с глупости само бистрите политиката като стари пенсионери

15

Тодоров

преди 8 години

До МИНЧЕВ : Да бе ,какво стана с европейските отличници ,дето разследваха КТБ ? Май и те бяха наши хора -от еврогейската партия , та набързо засекретиха всичко и то строго секретно ,да не пипа никой ! Иначе половината министри от това безхаберно правителство трябва да наденат раираните дрехи заради тази банка ! Ама ,иначе как се защитават- ни дума ,ни вопъл ,ни стон -главния банкер на КТБ мълчи като комунист на разстрел ! Иначе ,чака го мишо бирата !

14

МИНЧЕВ

преди 8 години

АМИ ,ЩОМ ВИЕ СЕ МЕСИТЕ И КОМАНДВАТЕ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ,ТЕ СЪЩО ЩЕ ВИ СЕ МЕСЯТ И ВДИГАТ КРЪВНОТО ! НЕ СЕ ПРАВЕТЕ ,ЧЕ НЕ СТЕ МИШОВЦИ ,БИРАДЖИИ ,ВАНЬО ТАНОВЦИ , КОСТИНБРОДЦИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ СЕГА В ПРАВОСЪДИЕТО ! ЩЯХ ДА ЗАБРАВЯ И КТБ,КОЯТО Е СЪЩО ВАША ДАЛАВЕРА !

13

Анонимен

преди 8 години

NAI-NEOBRAZOVANITE RABOTIAT V BALGARSKATA PRAVORAZDAVATELNA SISTEMA.

12

Анонимен

преди 8 години

Какво беснее само се прави на него му е изгодно такава правосъдна система ...ако нашата правосъдна система стане като румънската с наистина независми прокурори министърпреседателя може да влезе в затвора. Да вземе да си внесем румънска прокурорка.

11

иван

преди 8 години

До Анонименелементарно тиквенско оправдание , изказано вече явно, елементарноУотсън

10

Анонимен

преди 8 години

Г-н Борисов съвсем скоро Вие им отпуснахте доста милиончета бонус за 13 и 14 заплата защото им са малки и какво правят скълъпяват интриги. Вижте резултатите и вижте разходите на всеки съд и прокуратура. Сидят си на топло , нищо не правят, взимкат си заплатките и викат на всички управляващи само УРА.

9

Ади бе

преди 8 години

Децата ни на МУТРЕНСКИ изрази ли ще се учат?Но какъв морал и етика да очакваме от " момче с яко вратле "!

8

internetlumpen

преди 8 години

Не вярвам на независимост и безпристрастност в системи, които се "опраскват" взаимно.Системи, които за толкова време не са в ссъстояние да намерят проблем при политици, олигарси, министри, съдии, прокурори, но намират проблем в баба ви.Системата в БГ е порочна и ражда само Франкенщайновци. Създадени са позиции, които имат супер права и никакви отговорности.

7

Анонимен

преди 8 години

Лесно е да си примитив. Някак леко ти е на душата. Особено днес в България.

6

Анонимен

преди 8 години

Малей, как са го джобили китайците. Га, че е някой гангстер! ШОУ! Хубаво, че не са му бръкнали и отз.ад, че тогава щеше да воюваме с Китай

5

Анонимен

преди 8 години

Вземи пазара с Русия сега е момента

4

Анонимен

преди 8 години

Мутрата ръководи заседанието на МС като мафиотско сборище

3

тихомир томов

преди 8 години

А че той ги е опраскал е ясно . Като го е казал това е имал предвид : аз ги таковах , а вие ги изгонете .....................................

2

Наблюдател

преди 8 години

Този си е сбъркал мястото и професията. Трябвало е да стане секретар на Арменския поп! То не беше вайкане и оплакване за какво ли не! Ако беше жена щеше да е чудесна свекърва. Изглежда очаква да дойдат от ЕС и да направят Съдебна реформа! Жалка личност.....

1

лол

преди 8 години

Боко, остави тези работи ами кажи колко китайски инвестиции ще докараш....или само се повозихте на влакче и пихте чай и кафенце.