43

Анонимен

преди 8 години

Очаквайте скоро информация за доста новогодишни подаръци на кюрдите , различни ПЗРК-та , тежко и леко калибрено оръжие , мини и какво ли не. Кюрдистан ще започне активно да си очертава границите а всеки опит на каквато и да е турска техника да се доближи ще бъде наказван. Освен това сега ердоган отваря нов фронт в нагорни карабах с армения , руските сайтове пишат че вече там се стреля и има жертви. Картината изобщо става много интересна.

42

Източноевропеец

преди 8 години

Каквато и глупост да напиша никога, ама никога не мога да събера 50 и повече минуса. $$идни, как го правиш? Как спиш нощно време с тази негативна енергия насочена към теб?

41

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен: Че това и децата го знаят. Синът на Ердоган купува петрола.

40

Анонимен

преди 8 години

мой познат АРАБИН казва, че това с петролната рафинерия на синковеца е истина. Момчето печели милиони всеки ден, но руснаците са пресякли пътищата и потрошили стотици камиони със суров петрил.

39

tih velikan 681

преди 8 години

Alo Turciya se izvini,tova znachi che tryabva da priznae greshkata si i imeno poradi tova che nyama da se izvini,shte se bori sus sebe si.Skoro shte izpepelyat ideyata za Osmanska imperiya.Intrigata koiato vkarvat za voina na Rusiya s Nato e vuzduh,koito skoro shte litne.Ide revolyuciya v samata Turciya.

38

Kалина

преди 8 години

До излъганите камилчета :с много погрешна информация си. Историята с атомната централа беше сигнал за превенция и адекватна реакция, ако това се случи, а не новинарско съобщение.И до западноевропеец:Това, че можеш да напишеш на чужд език няколко буквички, не те прави ното западен, нито европеец! Можеш да си издаваш нечленоразделните звуци при Кичка.

37

Анонимен

преди 8 години

ДО 24ВЕРОЯТНО Е СЛЕД ПОДПИСВАНЕТО...СПИСЪКА С 40 ДЪРЖАВИ - СПОНСОРИ НА ИД Е БИЛ РАЗДАДЕН СЕГА В АНТАЛИЯ. САТЕЛИТНИТЕ СНИМКИ ЗА ЦИСТЕРНИ ОТИВАЩИ КЪМ ХОРИЗОНТА СА ОТ МИНАЛАТА СЕДМИЦА..

36

Западноевропеец

преди 8 години

До до западноевропеецShut up!!!

35

До западноевропеец

преди 8 години

Сине защо та ти беше чАвдарче и пионерче мамка ти

34

Ali Kemal

преди 8 години

Erdogan taka shte zakopae Turcia i turskia narod che poveche nemoje da bade jalko za moite bratia

33

Анонимен

преди 8 години

Още в началото на операциите на Русия срещу "Ислямска държава" Кадиров обяви, че иска разрешение от Владимир Путин чеченски командоси да се включат в битката. Той уточни, че още през 1999 г., когато Чечня е била "окупирана от тези дяволи терористи", чеченците се заклели пред Корана, че ще се бият до края на живота си. Според Кадиров джихадистите нямат никакъв шанс пред неговата армия.

32

Анонимен

преди 8 години

Русия е спряла безвизово пътуване до Турция !

31

Западноевропеец

преди 8 години

Русофили SHUT UP!!!

30

anonimen

преди 8 години

Veche mi pisna da vijdam *** za turciq i rusiq.na nas vsichko nie dobre che sme tragnali da mislim za drugite.prost narodd

29

до Бг Турчин

преди 8 години

Бг Турчин е достатачно прозорлив и трезвомислещ и знае че ако отиде в Турция ще го наричат *** и социалното му положение ще е на ниско ниво тук в България си е просто БГ Турчин

28

.

преди 8 години

Камиончета и бум-бум:https://youtube/watch?v=3N4tmwYHbCU

27

Анонимен

преди 8 години

Eрдоган е обсебен от духа на Сатана или Иблис както го наричат те. Ще си патят турците, ако не го свалят и не се върнат към заветите на Ататюрк.

26

Анонимен

преди 8 години

Тоя Ердоган се изплю на гроба на Ататюрк. Жалко, от една развиваща се и модерна светска държава ще ги върне в средновековието на исляма.

25

до 25

преди 8 години

Идете незабавно на лекар, здравето ви е силно разклатено.

24

Анонимен

преди 8 години

Турция се чувства сигурна с НАТО. Най-вероятно Ердоган е бесен, че на срешата с НАТО го попариха. Той вместо да търси да говори с Путин след инцидента, хукна с НАТО да се среща, пети член да задейства...