14

ядосана

преди 8 години

Много ясно, че потокът ще спре през зимата. Не е спрял заради по-добрите мерки от наша страна... За да видим дали мерките имат ефект, трябва да почакаме пролетта, а освен това гражданите трябва да получаваме статистика освен колко са заловени, така и колко са екстрадирани кой откъде е.

13

Илко

преди 8 години

Трите милиарда Евро вместо на Турция - да се използват за външните граници на ЕС - България Гърция Италия и др. Да се затворят всички външни граници. Всички пришълци *** да бъдат върнати от където са дошли.

12

карина

преди 8 години

Да, видяхме по Господари на ефира как се вземат мерки. Мигрантите чакат каналджиите по градинки пред блокове най-необезпокоявано като на редовни автобусни линии.Хората подават сигнали, а реакция нулева. Лъжата е издигната на пиедестал за потушаване на общественото безпокойство и действа добре.

11

Анонимен

преди 8 години

Потокът е спрял, сега идват на талази , на талази

10

Щиглиц

преди 8 години

да върнат картечните вишки!

9

qdosan

преди 8 години

Нито един повече. И всички, които са тук, обратно. Не е зле да помислим и за тези, които трайно са се настанили тук - ислямът е зловеща религия и няма място в Европа.

8

Гневен българин

преди 8 години

Проста и бездарна пияндурска п.тка.Заминавай си заедно с арабо-негроидите!Ти и те нямате място тук.

7

Анонимен

преди 8 години

Абе как така потокът е спрял, а последователно генерал Илиев и след това някакъв лесничей хванаха по 30 души? Ясно е че продължават да влизат, само дето Бъчваровица не знае откъде. Между другото, тази същата на снимката, има 6 съветници. Представяте ли си?

6

Анонимен

преди 8 години

Потокът от бежанци спрял .... но на тебе акъла не ти дойде ?

5

Луцифер

преди 8 години

Времето ги спря,не мерките.

4

Анонимен

преди 8 години

На границата да се карат бетоновозите или панел по панел да се прави стена. От комунизма поне панелни форми има останали бол сигурно.Цяла Европа ще ни е благодарна . Вместо да пада Шенген, трябва да се действа, не мрън мрън

3

Анонимен

преди 8 години

ай не ме карай да тръгна из балкана,ще ти наловя най малко 10 мигранти и 3 диви прасета

2

Анонимен

преди 8 години

Пак глупости дрънка тая невестулка.

1

Анонимен

преди 8 години

Абе ако бяха втвърдили мерките по-рано и яътнали здраво на турците, нямаше да има толкова "бежанци". Сега турците имат някакви вътрешни търкания явно, "оср.а.ха" се с руснаците и нямат време да транспортират бежанци към Европа. Ако вземем и да стреляме по границата, ще секне "потокът"