8

лол

преди 8 години

Оланд: "Ще преборим тероризма с концерти, спектакли и футболни мачове".Да ви е познато? Също като на Плевньо.

7

Анонимен

преди 8 години

Избиха хората във петък 13ти а сега ги почитат на черният петък.Хайде сега пак ми говорете ,че това е съвпадение и конспитрация

6

Анонимен

преди 8 години

ЕРДОГАН Е КАСАПИН НА МЯСТО!!!!!! А *** СЕ КРИЕ КАТО МИШКА ПРИ ОПАСНОСТ СПРАВКА УБИЙСТВОТО НА НЕМЦОВ *** ПОТЪНА В ДЪН ЗЕЛЯ СЛЕД НЕГО :D

5

фактите са си факти!

преди 8 години

САМО ТУРЦИЯ СЕ ОПЪЛЧИ НА ГОВОРИТЕЛЯ НА ПУТИН БАШАР АСАД В СИРИЯ!!--------БРАВО НА ТУРЦИЯ ЯВНО ИЗОБЩО НЕ И ЦЕПИ БАСМАТА НА РУСИЯ!

4

Анонимен

преди 8 години

Ало Франция, като сте такива почитатели на общочовешките ценности и защитници на хуманизма, вземете да разкарате шефа на Софийска вода, щото той е отявлен концесионер-*** и изсмуква кръвчицата на бедния български народ по един доста непочтен и нехуманен начин. Вашите жертви умряха за секунди, а протежетата ви ни убиват баааавно и садистично в продължение на години. Няма да ви съчувстваме докато не спрете тази агония.

3

Анонимен

преди 8 години

АКО ФРАНЦИЯ БЕШЕ БОМБИЛА ГОВОРИТЕЛЯ НА ПУТИН БАШАР АСАД В СИРИЯ РЕДОМ С ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТАМ!!!ИД И ПУТИН СА СТРАНИТЕ НА ЕДНА И СЪЩА МОНЕТА!!!!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Убиха децата тия свинари, и заради политически игри още не може белият свят да се обедини и да ги довърши. Садам можаха да го вадят по дупките, ИД ги дондуркат. Прокети да са САЩ, на тяхната съвест са и тези хора.

1

Западноевропеец

преди 8 години

Джуджи също трябва да ги почита, защото те са загинали по негова вина, но не го прави!!! Той е зъл диктатор, но си плати като турците му свалиха самолета!!!