26

Анонимен

преди 8 години

Не разбрах само какво лудост има в това магазините да благодарят на клиентите си с 90 процента намаление ?

25

Анонимен

преди 8 години

Нещо което наш бай ганйо не може да разбере

24

Василев

преди 8 години

И тези са селяни.агент Джим СелинджърЦРУ

23

Анонимен

преди 8 години

Зомбитата атакуват!

22

Муслим

преди 8 години

Не могат да се мерят с нашия хадж, колкото и да опитват!

21

Бан Янука

преди 8 години

До всички гордеещи се с телефоните си от 2009та и преди Балканската и вадещи тия безумни доводи :Я ми кажете защо ползвате технологиите на гнилия Запад. И колкото и да са стари тия телефони ПАК сте потребители нали така ? Значи пак стигаме до формулата потребление-предлагане-развитие=капитал. И тук даже цъкате центове на гнилия запад като пишете постове. Я като едни истински пролетариат да си вземете лист и химикалка, чий го търсите тука.

20

Бан Янука

преди 8 години

До Анонимен 3 - В Бг-то изкопирахме тази простотия с черния петък.Не е толкова ненормално, колкото че празнуваме и 9ти септември 1944.

19

Бетер американци

преди 8 години

Какво ги плюете американците, та ние българите сме същите. Лично аз познавам страшно много хора, които си сменят телефоните през година-две. И при това го правят хора, които постоянно се оплакват, че нямат пари. Няма пари за почивка, но всяка година харчи по 300лв, за да си замени стария телефон, който си работи перфектно. Ей това не го разбирам, американците поне са богати и могат да си позволят разсипничеството.

18

Shark

преди 8 години

***!!!

17

Анонимен

преди 8 години

i v BG pazaryvame ama, bproime stotinkite,4e a gi nadvi6ime sledva6tia mesec 6te ni reznat q toka q ne6to drygo

16

Анонимен

преди 8 години

Юруш на Лай-Ната гладни хамериканци. Лапайте ги с намаление.

15

онбашията

преди 8 години

10 годишна нокия с фенерче, модел 1100

14

Анонимен

преди 8 години

И аз така с телефона, след като последно няколко пъти хванах някакви вируси, накрая изрових една стара нокия, дето не е "смарт" и си е много баш. И батерията и една седмица държи. Добре, че българинът не изхвърля, а всичко в шкафа , може да потрябва :)

13

Анонимен

преди 8 години

Ето затова светът е пощурял!! Превърнахме се във вещомани и бедни душици.

12

Анонимен

преди 8 години

Аз пък се гордея с това, че от 2009 г. насам използвам един и същи телефон - и до ден днешен си работа, пък и почти нов изглежда, нищо че постоянно говоря по него. Просто някои хора си пазим и ценим вещите, за разлика от повечето консуматори.

11

Анонимен

преди 8 години

Тия на работа не ходят ли? Висят от нощите пред магазините. Още малко ще продължи този рахатлък. Светът се пробужда и не иска да ги храни повече.

10

Анонимен

преди 8 години

Какъв двегодишен телефон - двумесечен и шута. Не си мият печките, докато не залепне всичко от мазнина и мръсотия и хайде купува нова. Прекалената евтиния на дрехи, храна, електроуреди донякъде подтиква към такова поведение.

9

Ножкаджия

преди 8 години

Навремето с приятели ножкаджии така се тъпчехме на опашката за общежитие за да се отъркваме в нищо неподозиращите студентки, после се събирахме и разправяхме кой какъв улов има. Блазя им на колегите в Америка, ще си отловят добре по тъпканицата!

8

Анонимен

преди 8 години

Дайте по-добра снимка да ги видим всичките какви са "пуфкави". В щатите са много интересни - имат американски S, М и L и имат и европейски S, М и L. За европейските номера няма много наплив :)

7

Да не пилеем ресурси

преди 8 години

Консуматорско общество... Извхърлят не почти неизползвани "стари" двугодишни предмети, за да се подменят със същите, само че с една идея по-лъскави. А после защо навсякъде е толкова мръсно и тънем в *** - защото пилеем ресурси. Необходимо ли е да сменяш 2-годишния си телефон, който си работи перфектно, за да го замениш с малко по-модерен телефон, само защото има намаление 20%?