19

АБЕ ,Алекс...

преди 8 години

....що не ходиш да дробиш зелѝе,бе...КВО МИ СЕ ПРАЙШ ТУКА НА "РУСКИ ЕКСПЕРТ"...??!!Нали от ВСВ , насам ----РУСИЯ САМО Я БИЯТ ПО СВЕТА ...С ЦЕЛОТО Й СУПЕР-ТЕХНИКА И ВЪОРАЖЕНИЕ..??!!Признаха си хората ---"...ДАЖЕ НЕ СА И ВИДЕЛИ РАКЕТАТА"...ха,ха,хаааааааа....КВО ИСКАШ ПОВЕЧЕ....???!!!

18

АлексСпб

преди 8 години

До Ха,ха,хаааааааа...Много ми е интересно, как ще исползваш " торпедни катери и глисьори за атака" на летящ ТУ-160 или Искандер-М, койти си стои в някоя горичка на Кавказ??

17

Анонимен

преди 8 години

Капута Бойко спешно да поиска среща с Путин и ако може да изклинчи и да договори нещо за изстрадалата си държава. Сега е момента. Прави са от БСП, а той ми се вози на влакчета.

16

Анонимен

преди 8 години

"Киевски Рус е основан от викинга Рюрик" ??? Това са пълни глупости. Рюрик е призован на княжество от народен съвет съставен от старейшините на многобройни националности. Рюрик е от националността варяги, които не са никакви викинги, а една от многобройните националности, от които се формира руския народ.

15

АлексСпб

преди 8 години

До Ха,ха,ха..абе 19...Четете ли изобщо, преди да пишете? Черно море - 2 крейсера и две ПЛ.. за 4 кораба има место

14

Анонимен

преди 8 години

турция ще бъде вече само жертва

13

Анонимен

преди 8 години

Киевска Рус си е пъврата руска държава. После както и България има разни промени, вкл. изчезването й като държава, както и ние сме зачезвали на два пъти за доста време. Киевска Рус се разпада на княжества, после идват монголи и татари, както нещо подобно става и в България, но после държавата се възстановява и т.н. Тук важното е какви хора са живели в тези райони, а не толкова имали ли са централизирана държава. Ние като сме били 5 века под турски робство, не сме ли били българи през цялото врем

12

АлексСпб

преди 8 години

До Анонимен 10Как,как ... сметни си сам ... например само един залп само с крилати ракети : 22 бригада от Енгелс (тия Ту-160 и 95МС дето работиха по Сирия) около 210 КР. Флотилия на Каспийско море - 32 КР, Черно море - 2 крейсера и две ПЛ - около 24 КР, ЮВО си има бригади с Икандер-М - около 48 КР - общо около 314 КР само първи залп, без да се привлича Западен ВО.

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17е то е като да кажеш че Скопие няма нищо общо с Българската държава ....и там не са живели българи ами Македонци или гърци ....Нищо че Самуил е бил български цар !позамисли се малко ...Киев е бил винаги част от Руската история ...колкото и сега Укрите в Украйна да се опитват да се изкарат п различни ...Украйна за Русия е като Македония за България !

10

Анонимен

преди 8 години

Отзоваването на военните представители е предвестник на по-сериозни проблеми... Дано страстите се успокоят.

9

Анонимен

преди 8 години

До kokospaОт всички тези проекти големият губещ е ... България. Но такава държава вече няма. Това е просто една американска колония, по-зле и от бананова република.

8

Анонимен

преди 8 години

До 13приятел Русь като княжество ..държавност е съществувало още IX век ...когато българия е превзета от византийците ...нашите царе , бягат и се крят в Киев ....и участват в боеве и битки между руски княжества ....именно армия от Киев помаха на Асеновци за създаването на новата българска династия ..ако не знаеш VIII - IX век Рисите правят няколко похода до Цариград ! Прочети малко Руска история !

7

kokospa

преди 8 години

Еми тя Русията вече е скарана с Украйна,с Грузия сега и с Турция!България и Румъния пък са членове на ЕС!На нас ни е сърдита за санкциите.В БГ не и минаха големите проекти Беляне и Юзен паток....и ремона на Миговете.Иначе е за разбирателство и сътрудничество....хохо..хо.Но само когато на нея и изнася.

6

ВВС

преди 8 години

До АнонименЕй така ще изчезне: БУМ!

5

Анонимен

преди 8 години

ХAХAХA И КAК ЩЕ " ИЗЧЕЗНЕ ТУРЦИЯ ВЕ ТРОЛЬ ru????

4

Анонимен

преди 8 години

Дойде време някои хора да си спомнят, че през периода 10-14 век Черно море се наричаше Руско море.

3

7

преди 8 години

Eto vschki vijdame kakva e razlikta mejdu dvete dirjavi,ednata samo zaplashva a,drugata virshi i se izvinjava ,pravete smetkata koi e pechelivshija

2

Много евтино

преди 8 години

Поведение на срам

1

Анонимен

преди 8 години

Русия се самоизолира още повече. Враговете на Русия използват егото на диктатора им срещу самите тях.