12

@@@

преди 8 години

Имах връзка в която общото ни беше само секса, но не продължи дълго. Момичето се разсърди, макар, че имахме уговорка.

11

балама

преди 8 години

Тези на снимката от умерената сирийска опозиция ли са?

10

до 10, серсема

преди 8 години

Така е, секса в домашния условия е висша форма на интелект.

9

меркел

преди 8 години

Меркел прочела статията и повикала:"Добре дошли бежанциДа излекувате женската тревожност"

8

Зигмунд Ф.

преди 8 години

На прекрасно подбраната снимка за илюстрация на анализа ясно личи,как мъжете са с напрегнати лица(горния) и с неуверена усмивка(долния). При жените очевидно секса е дори в излишък,защото всички са ведри и широко засмяни. Когато очакванията са по-големи от полученото ,няма как да не се сдобиеш с описания стрес.

7

Анонимен

преди 8 години

Схващане и изтръпване на ръката.

6

Пинко, 48, серсем

преди 8 години

Секса е работа на мъжа и жената, за предпочитане семейни и без изневери. Така в максимална степен се опазва нормална психиката. Останалото води до тревожност, самоизолация и срив рано или късно. Монасите и монахините са друга категория. Не случайно обаче при тях има много строги правила за да са по-малко изкушенията.

5

Сузи

преди 8 години

Странични ефекти ми напомня за на баба ми хапчетата.Не вярвам някой да мисли за страничните ефекти, ако прави или не прави секс.

4

везни

преди 8 години

секс с неподходящ е истинска отрова ,а и излишен стрес.по-добре си стой сама.предпочитам йога и всякави др. развлечения пред разни типове ,на които им е все едно с кого лягат.

3

Анонимен

преди 8 години

Като ги гледам тези монахини и монаси в манастирите ги съжалявам.Те ще да са извънземни ,не ги виждам милите да са в стрес? Каква ли ще да е рецептата за това спокойствие и Любов у тях без секс и мъжко внимание? Да ги питаме те имат връзка с Бога и да ни светнат какъв съвет им е дал Исус да го дадат и на нас простейшите.

2

Секс, 27г, надарен

преди 8 години

Липса на секс? Заприличвате на Минко дъртака.

1

ацацацу

преди 8 години

Големи глупости. Всичко си идва на мястото. Блудът = сексът е смъртен грях = зло сеещо смърт. Промиват ви мозъците и ви правят донори точно като матрицата