200

Щирлиц

преди 8 години

Въпросното генералче е сбъркало "армията",където да папка,мястото му е нееейде на запад-нали е атлантик.

199

Анонимен

преди 8 години

Напротив, причината е достатъчно ясна! Следващия F16 ще е пушек веднага.

198

Анонимен

преди 8 години

От страх , защо ? Защото след Асад ще е Путин да иде в клуба на Садам Милошевич Кадафи и сие

197

Nobody

преди 8 години

Съби, беги си гледай простатата на твоите години.

196

що бе,

преди 8 години

До Анонименте американците са първия световен шампион....спомни си ракетата в Банкя

195

Анонимен

преди 8 години

До Що?Да, ама това са две съюзни държави, членки на НАТО.

194

малии

преди 8 години

то бива кланяне пред господаря САЩ,ама тоя направо се отнесе....по вдъхновено изречени неверни неща ,здраве му кажи.....сигурно чака голям отплата,ама няма да я дочака.то даже и на американците им е ясно,кой крив,кой прав в този случай

193

анонимен

преди 8 години

А защо да не е в Сирия? Това заглавие все едно го е писал Ердоган.

192

ха-ха

преди 8 години

Лика прилика са си това генералче и плевела на младини и двамата са слугували на БКП единия като офицер, другия като комсомолски секретар,а сега са върли натовци по-големи католици и от папата.

191

Е как защо

преди 8 години

Hürriyet Daily News: Турските военни прекратиха полетите над Сирия.

190

ссс

преди 8 години

Росията ше бие целио свет ,они са големи колко свето,че утепат сички и джуди ше се ближе по патоко.

189

Пешо

преди 8 години

До автора и пишман генерала!! Това направо издаде неграмотността ви..."коментира генералът, като отбеляза, че ако в Москва бяха разбрали, че чужд самолет навлиза в небето им, вероятно са щели да действат по същия начин."...Така ли не знаете че след предупреждението следва мярка с ескортиране и принуждаване нарушителят да се приземи на указано летище. И чак тогава, ако не се подчини се сваля нарушителя!!!!

188

Анонимен

преди 8 години

Генерале,че си изкукуригал изкукригал си,както междуврочем и осталните ти колеги от този съюз "Атлантик". ПРЕСТАНИ ДА ПЛЕЩИШ ГЛУПОСТИ, ЧЕ РЕЗИЛИШ ОФИЦЕРСКАТАЧЕСТ!!!

187

Няма значение

преди 8 години

Още не е потвнърдено, че е навлязъл в турска територия!

186

Анонимен

преди 8 години

военните играчки създават у съответното население, на когото са, измамното усещане за неуязвимост. Голяма заблуда! Другите сякаш нямат аналогични играчки, които също умеят да сеят разруха и страдания. Аре, да не задълбаваме!

185

Що?

преди 8 години

А да видим тогава, какво ще стане ако гърците свалят турски самолет! Дето през ден турците им нарушават въздушното пространство!

184

Що?

преди 8 години

Я СТИГА ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ! Руския самолет с каква скорост трябва да се е движил, че да бъде прихванат, догонен и застрелян в гръб прелитайки над турска територия дълга някакви си 1.7 километра!? Вие на училище ходили ли сте да решавате задачи за път и време? Вие наясно ли сте какви скорости развиват тея самолети? Руския самолет е бил няколко секунди в тая турска територия и буквално съвсем леко им е закачил границата, поради релефа на местността и въздушните течения, които там винаги са такива!

183

Анонимен

преди 8 години

До 260451.5 генерала и 6 полковника

182

Анонимен

преди 8 години

генерал Съби показва невероятни дълбини на мисълта, сякъш въобще не е военен, а пожарникар или даже милиционер. Който е бил в казарма ще разбере, ако се е излекувал от СПИН-а след уволнението. СПИН - Синдром на Придобита Интелектуална Недостатъчност

181

Анонимен

преди 8 години

Генерала казва самата истина. Всички се страхуват от Русия. Искаме да живеем в мир и да има взаимно уважение, но някои могат да нарушават границите, и това всички трябва да приемат за нормално.