28

Анонимен

преди 8 години

Продавам скобите на градска мобилност

27

Жан Габен

преди 8 години

Вие си ги избрахте, вие си ги сваляйте от власт.

26

флекс

преди 8 години

продавам акумулаторен флекс

25

Анонимен

преди 8 години

В идеята да вземеш и последния залък на бедните няма абсолютно нищо реформаторското или прогресивно. Това е вид социален тероризъм

24

Анонимен

преди 8 години

Най-накрая! Сега нон стоп спират хора - за малко пред гаража. Е ОК, но ако човек в този момент има работа? Или другия случай, прибираш се и заради тарикат да паркираш отвън на зона.Другия случай е паркирал пред гаража и заел 1м от "зоната", ОК така или иначе не е гот да се паркира до ръба, но реално това оставя по-малко място и ако предната кола паркира по-близо няма излизане.Зоната пред гаража е за транзитно преминаване, не за паркиране.Дано не е само кампания.

23

Анонимен

преди 8 години

ИЗБРАХТЕ СИ МУТРА ЩЕ СИ ПАТИТЕ!?!!!! И ТЕЗИ ДЕТО НЕГЛАСУВАХА ГО СТОРИХА РЕАЛНО ЗА БУДАЛИСОВ И ДПС!!!!!БЪЛГАРСКИЯ БУДАЛИСТАН СИ ЗАСЛУЖАВА УЧАСТТА!

22

Анонимен

преди 8 години

Фандъкова - сами си я избрахте

21

Даниел

преди 8 години

Ако е паркирал на улицата и тя попада в синя/зелена зона - слага се скоба.

20

Анонимен

преди 8 години

До #12Не сме столичани, защото сме потомци на такива като теб!

19

Шоп

преди 8 години

Такова българско-софийско робство и геноцид над народа при управлението на Султана не е имало.....най големия враг на българина е престъпника,крадеца българин....факт е Фандъкова

18

Калина

преди 8 години

Ама тези съвсем ни взеха за второкачествен матрял! ОК, решението е правилно, но неможе така от днес за вчера!Сега да гласуват и закон за премахване на онези бетонни гаражи, които нацвъкаха по тревните площи!

17

Анонимен

преди 8 години

АМИ ДА СЛОЖАТ СКОБАТА КАКВО МИ ДРЕМЕ. В ГАРАЖА СИ ИМАМ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО? НЕЗНАЕТЕ? Е КАК ТАКА НЕЗНАЕТЕ БЕ? ИМАМ РЕЗАК ЩЕ Я НАПРАВЯ НА СИТНИ ПАРЧЕНЦА И ЩЕ Я ОТНЕСА НА ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ И ЩЕ СИ КУПЯ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО? НЕЗНАЕТЕ? Е КАК ТАКА НЕЗНАЕТЕ БЕ? ЩЕ СИ КУПА БИРИЧКА И ЩЕ СИ СЕДНА В ГАРАЖЧЕТО НА СПОКОЙСТВИЕ ДА СИ Я ИЗПИЯ С ГОЛЯМ КЕФ.

16

кирче

преди 8 години

много правилно много...а факта,че не са предупредени собствениците не е хубаво.

15

Й. Фандъкова

преди 8 години

Мерси, че ме избрахте отново скапаняц... ъъъ... столичани! :)А за скобите, еми трябва да избивам предизборната кампания, сещате се... :D

14

Сп???нс

преди 8 години

за пореден път да ви споделя евро-опит . По тукашния закон всеки вход-изход на гараж - независимо личен или на блок трябва да се регистрира и да си плаща годишна такса , защото въпреки че не използва парко мястото пред гаража , не дава и на другите да го ползват . и всички знаем колко струва едно парко място в синя зона

13

Анонимен

преди 8 години

Еййй, много злоба, много нещо бе, това , онова заслужавали , малко им било...ужас! Пожелавам на всеки да може да си позволи апартамент с надземен гараж в същата кооперация. Аз самият ползвам подземна клетка и плащам наем. Това е много несериозно със скобите, ако паркирайки пред гаража си препречваш тротоара разбирам , но другото си абсолютно узаконена кражба и е тотална малоумщина.

12

Арменският поп

преди 8 години

Я, да видим за кого гласувахте на последните кметски избори...мда, пак за ГЕРБ!Ами...можете да се оплачете на арменският поп!

11

Селяне в излишък

преди 8 години

Правилно, кат не им аресва да построят гаражи по родните си мета и там да си паркират на воля!

10

Анонимен

преди 8 години

чудесно. да се надяваме и че ще изпълнят гражданския си дълг и ще си платят, мръхльовците недни

9

Анонимен

преди 8 години

Sega da osadyat obshtinata!