12

neo5

преди 8 години

Много добре си е изписано заглавието, а на тези които се оплакват, просто да не влизат да четат тука ами да си купуват вестник от близката лавка. :)

11

Александър

преди 8 години

Заглавието е тип: "Студенти изядоха бански старец", цъкаш и просто разбираш че хората пили вино и хапвали за мезе "бански старец"Лошото е че само подобни СЕНЗАЦИОННИ, УНИКАЛНИ заглавия взеха да се пишат.

10

G

преди 8 години

Направил е услуга на обществото

9

Анонимен

преди 8 години

Изчерпателна статия. :D

8

flink

преди 8 години

Тази статия ми прилича на тези от вестник "ШОК" или подобните жълтении.

7

flink

преди 8 години

Да си призная,че и аз като колегите отдолу, не бих прочел статията, ако не беше фалшивото заглавие. Статията е адски ***, не носеща никаква информация и едва ли някой го интересува.Личи си,че е писана от посредствен журналист, защото ако беше професионалист, нямаше да работи в *** новинарски сайт и да copy/paste-ва статии от други сайтове.

6

ужас!

преди 8 години

Жалки сте, днес.бг, махам ви от буукмаркнатите ми страници, толкова евтина и пошла журналистика, пууууу. Успех, дано фалирате до 3 месеца!

5

Анонимен

преди 8 години

заглавието радва.леко ме напушва смях

4

флоко

преди 8 години

*** за журналиста написал това фалшиво заглавие.

3

Анонимен

преди 8 години

Ако не беше с к а п а н о т о ви заглавие, никога нямаше да отворя темата

2

...

преди 8 години

Така пишете. за да ви се четат заглавията, ИЗМАМНИЦИ! Всички медии станаха жълти, от жълти по-жълти, драйфа ми се. Утре може да напишете, че Левски е жив, ама ставало дума за футболния отбор "Левски" Карлово. Тъпан*ри!

1

Тъпомер

преди 8 години

Абе чета аз тука заглавието че някакво бабе гръмнало дилър и си викам я аз да прочета квай тая окумуш бабичка дето оди с патлак на кръста и трепе дилърите, сигурно е на Чък Норис баба му. Па тя ква била работата!