19

фсб

преди 8 години

и тея пари тръгнаха да правят на гърба ан Фреди.... ***...

18

judas

преди 8 години

До СИНИ ШАМПИОНИмного си ***

17

gonzo

преди 8 години

До СИНИ ШАМПИОНИПий си хапчетата end keep calm

16

Готино

преди 8 години

До АнонименИ аз не смятам за нужно сравняването на групи помежду им..Всяка има уникално звучене и носи свое собствено послание и настроение.Въпроса не е само в това коя банда е продала еди си колко плочи и е напълнила повече стадиони,естествено опира и до вкуса на всеки един от нас :)

15

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПич, ако попитаме 10 ралични човекка, слушащи рок и десетте ще посочат различна група за най-добра. Мое мение е, че Led Zeppelin са номер едно. Разбира се Queen, Depp Purple, AC/DC, Black Sabbath (особено с Ози), Rainbow, Rolling Stones. Това са групите (със сигурност пропускам някои), които създават стил в музиката, на които много банди след това подражават. Не може да чуеш китарата на Брайън Мей и да не го познаеш или тежкият риф на Томи Айоми и да се сбърка. Всеки си има мнение.

14

Готино

преди 8 години

Разбира се,че без Фреди няма да е същото,но със сигурност шоуто е гарантирано..иначе,ако искате си пуснете Бохемската Рапсодия в изпълнение на Queen с вокали Елтън Джон и Аксел Роуз

13

Анонимен

преди 8 години

Какви първи десет бе ..звездички..Queen [c Фреди] са най великата група на всички времена. Имаше допитване в Англия и Куин го спечелиха пред Битълс итн. Даже го писахте в днес.бгАко напишеш Queen в Гугл дава 300 млн сайта. Ако напишеш Битълс 105 млн.

12

Горан

преди 8 години

Същото е и с Лу Грам от Форинър! Кели Хансен пее почти като него, но много трудно би предал емоциите, които влагаше Лу в парчетата на Форинър!

11

атанас

преди 8 години

До asdСлед като са избрали да свирят с него, явно не го смятат за толкова некадърен. Ама какво ли разбират те от музика :)

10

asd

преди 8 години

как паднаха толкова долу Мей и Тейлър, да свирят редом до това бездарно човече Адам Ламбърт?

9

U2 fen

преди 8 години

Догодина Queen по догодина U2 Ха дано !

8

Анонимен

преди 8 години

Queen се олицетворяваше от Фреди Меркюри. Без него не е същото. Много групи са свирели парчета на Queen през годините, много певци са пяли, но никой не успява дори да се доближи до гласа на Фреди! Подобен е и случая с Judas Priest - музикално може да се докара, но вокалите...

7

M

преди 8 години

Ами няма как да е в оригинал, защото ще липсва Фреди. Но и така е по-добре, отколкото ако не бяха дошли изобщо.

6

СИНИ ШАМПИОНИ

преди 8 години

"We are the champions" ще звучи на най-правилното място!

5

Рали

преди 8 години

Видях ги в Лондон преди няколко месеца. Ламбърт беше неочаквано добър, никога няма да е Фреди, ама направиха страшно шоу!! Който може да отиде да ги види!!! :))

4

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

След дъжд качулка.Искаме си Фреди!

3

BN

преди 8 години

Не мога да ги приема с Адам Ламбърт. Никой не може да замести Фреди:( Но, разбира се, с удоволствие ще отида на концерта, за да пея с тях най-любимите ми песни на най-обичната ми рок-група.

2

Анонимен

преди 8 години

Ще бъде велико! Единствено жалко, че няма как с Фреди. Тогава щеше да бъде велико на н-та степен

1

Анонимен

преди 8 години

СУПЕР!!! Ще правя ще струвам, ама ще се докопам до билет! Жалко само, че няма как Фреди да е с тях :((, но със сигурност духът му ще бъде!