39

тя

преди 8 години

Господине , това което съветваш нашите политици може да стане само от смели хора- родолюбци , но такива политици в България няма!

38

БГ

преди 8 години

НИЕ НИЩО НЕ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ,БИЛИ СМЕ РОБИ 500 ГОДИНИ И СЕГА НЕ МИСЛИМ С ГЛАВИТЕ СИ, А ЧАКАМЕ ДРУГИ ДА НИ КАЗВАТ, КОЛКО ТРЯБВА ДА ЯДЕМ.ТЕЗИ ДЕТО ОТКАЗВАТ ЮЖЕН ПОТОК НЕ СА ГЛАДНИ,ТЕ НИ ИЗЯДОХА ХЛЯБА И ПОСТРОЕНОТО 50 ГОДИНИ.ТЕЗИ КОИТО НЕ ИСКАТ В МОМЕМТА,СЪЩО НЕ СА ГЛАДНИ,ТЕ СЕ ЗАХРАНВАТ С ДОЛАРИ,ЗАТОВА АЗ НЕ ВЯРВАМ В БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

37

Анонимен

преди 8 години

бизнеса е силно казано тоя си говори от негово име.

36

Анонимен

преди 8 години

Браво, най накрая някой да използва и назовава нещата с инстинските им имена.И същото така добре да определя и усеща възможностите за развитие.

35

антикомунист

преди 8 години

До eyjeА бе ***, а такива като теб ли да сложим да ни управляват бре, пезевенк!? Ми то червеният ти *** се вижда от километри бре, негоднико. Аз такива като теб, не за управници, само за мишени ги взимам. Червен ***!!! А този наследник на най-големия подлизурко и *** на Тодор Живков, Ангел Бобоков, не се различава много от отеца си. Бизнесмен, червен руски ***!!!

34

Анонимен

преди 8 години

то не само бизнеса иска, ми царската дъщеря дето стои и плаче по цял ден и тя горкат иска? Искам. искаааааам....!

33

eyje

преди 8 години

Той хубаво бизнеса иска ама същия този бизнес докато не разбере , че безмозъчното *** Борисов, пълния *** и *** Плевнелиев а разните шутове около тях като тлъстата кифла Павлова не бъдат отстранени тотално от политическия живот на БГ нищо няма да се размрази и само ще продължи да се замразява. Така , че да вземе първо в тази посока да мисли пък после те бизнес възможностите сами ще почнат да идват.

32

АлексСпб

преди 8 години

До Анонимен 30"България НЯМА абсолютна никаква вина за по-малкия брой руснаци тази година,причините са икономически и "патриотични" ... По-скоро, че няма удобни връзки, с кола сега не можеш да идеш, или трябва да заобикаляш много, броя на чартъри е малък в сравнение с тези до Крим и Анапа/Ростов.

31

gosko

преди 8 години

Южен поток няма да се размрази, защото е технически на ръба на възможното, а икономически е безмислен. Безкрайно скъпо, неефектифно и с технически рискове е преноса на газ 2000 км по дъното на морето без помпена станция и възможност за ремонт. Пореди тази причина проект бе прекратен от руска страна, а останалото са ала-бали за да се ядем тука. Тръба се прекарва по земята и през 100 км има помпа. Останалото са глупости

30

ЧАР

преди 8 години

ДА ТАКА Е. ЮЖЕН ПОТОК ТРЯБВА ДА ИМА И СЕГА Е МОМЕНТЪТ ЗА ВЗЕМАНЕ НА ПОЗИЦИИ ЗАЩОТО ЕДНА ДЪРЖАВА Е СИЛНА КОГАТО ИМА ИКОНОМИКА И РАБОТНИ МЕСТА.А НИЕ ОТ 25 ГОДИНИ СТАВАМЕ ВАСАЛИ НА АМЕРИКА И ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО....

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 43ЮП нямаше да се строи с твои пари, а с руски.Разбира се, той не е окончателно ликвидиран, все някога ще се построи От другаде гориво няма да намерим), но тогава вече ще е с твоите пари. А ти след месец на студено сам ще ги предложиш.

28

ттт

преди 8 години

Бизнеса като иска, да изгони пишман управляващите. Лесно е, спира да ги финансира и готово. Изгодно му е, като се урежда с фиктивни конкурси за общественни поръчки, като дойдат национално отговорни управляващи, ще се постараят да размразят ЮП, но и конкурсите ще са истински. И пред данъчните няма да може майбах да мине за камион.

27

Анонимен

преди 8 години

Южен поток е много скъп проект за фалирали държави като нашата

26

дгд всекви фили

преди 8 години

Пuкал съм ви на исканията! Няма ли най-после да свършиме и създадеме сами нещо? Само трохи и помощи чакаме - то не са еврофондове, то не са далавери с руснаците, с китайците, с не знам си кого... До кога все така?

25

Анонимен

преди 8 години

Че някой забранявал ли е на руските туристи да идват в България. Причината си е в самата Русия и по-точно в Кремъл !

24

Анонимен

преди 8 години

До 34Ми как няма да се разшетат - брацката пмощ за разни родоотстъпници понамаля. То затова патока е толкова скъп най-малко половината е за рушвети!

23

anonimen

преди 8 години

След последните събития Южен поток получава нов и последен шанс, още повече, че вече имаме прецедента на Северен поток 2. Сега трябват смели действия на смели политици.

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен "България НЯМА абсолютна никаква вина"ЮП го спря Орешарски след като ББ му изпрати приятелите си от US ако не си забравил

21

Анонимен

преди 8 години

При Тази Ситуация Турски Паток няма да има Южен Поток няма да има Целта е да се пратят в Небитието всички Проекти различни от Масоно-ЮдескитеС тЯхната ЕвроАтлантическа Спогодба Която цели да ви направи Американски Роби

20

Боян Колев

преди 8 години

Първо плюят по Русия после се гъзят!....