32

Анонимен

преди 8 години

То и Русия играе по ръба на бръснача. Като ти тръгне икономиката надолу и имаш ядрени бомби, почваш да дрънкаш с оръжие.

31

Анонимен

преди 8 години

А Лавров,Луканов,и още един който бе посланик у нас кога го утрепаха та бил казал добра работа са били в един клас.

30

Наблюдател

преди 8 години

"Както традицията повелява" ние винаги сме в грешния отбор. Българските политици така и неразбраха след няколко национални катастрофи ,че България трябва да е неутрална! Иначе непрекъснато им се присънва Швейцария на Балканите.

29

Бан Янука

преди 8 години

Бойко Ноев според справката е възпитаник на МГИМО - Московский государственный институт международных отношений. Както се казва - нямам повече въпроси.

28

Анонимен

преди 8 години

Освен това скоро не е имало Руско-турска война.

27

Анонимен

преди 8 години

Във всяка война първа жертва е доверието

26

Анонимен

преди 8 години

Русия пред Турция избирам,Москва да пусне ракети "Топол М" над Анкара и да се започва.Доста хора сме на Земята , а най много са мюсюлманите !!!

25

Yakov

преди 8 години

"Турция е очаквала в засада руснаците" - цитат! Това е най-вярната теза изказана до сега. Заради ветровете в този регион на руските пилоти се е налагало да пресичат територията на Турция за няколко секунди. Пък и откъде на къде ще им гърмят по далаверата на турците я!

24

до 27

преди 8 години

О, не се притеснявай, туркия ще влезне в ес когато цъфнат налъмите! А дотогава това образование-недоразумение ще се е разпаднало на съставните си части. И дано всички да са цели.....

23

До 24

преди 8 години

Айде пъс вие сега...ес-чето било слабо! Амчи до вчера го величаехте като божество, какво ли не се изписа за "силата и величието" на някаква "запад(на)ла цивилизация!!! Айде, сега брадатите жени да идат да се бият срещу исламистите-терористи, че то май ИСТИНСКИ мъже там не останаха!

22

От още един помак

преди 8 години

Влезне ли Турция в ЕС това е нашият край. Искрено предлагам да се преразгледат нашите интереси, никога съюзът с Германия не е бил сполучлив. Руснаците на нас ни са братя , това е народът най-близък до нас. Предлагам воененна коалиция с Русия и излизане от ЕС, ако Турция стане член, тя ще ни съсипе с ДПС и неоосманизма. Така или иначе ЕС няма да ни развие икономиката, но ще ни остави други да ни довършат.

21

До 23

преди 8 години

Е, ако Русия е регионална държава.....егати, ДА ТИ ИМАМ РЕГИОНА.....12 ЧАСОВИ ПОЯСА, 20 МИЛИОНА КВ.КМ ПЛОЩ С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БОГАТСТВА, 20 ДЪРЖАВИ-СЪСЕДИ, 200 МИЛИОНЕН ПАЗАР, НАЙ-МНОГО ЧЕРНОЗЕМ, ОТ ПИЛЕ МЛЯКО И НАЙ-МАЛЪК (ИЛИ ПОЧТИ НИКАКЪВ) ВЪНШЕН ДЪЛГ!!!!!!! ДА ИМ ИМАМ ПРОБЛЕМИТЕ НА РУСНАЦИТЕ!!! Абе, комшуууу, ако утре много от държавите от света си поискат парите от краварите.....те ще изчезнат бе....хи-хи-хи....ще има да просят милостиня от нас.....уауууууу, а Русия бълха я ухапала..хи-хи-хи..

20

биров

преди 8 години

Възможна е договорка между Путин и Ердоган.За единия Сирия,за другия световна слава.

19

От още един помак

преди 8 години

Турция винаги е била най- голямата заплаха за българия и българският народ. Винаги тя е откъсвала парчета от народът ни, заради нея са еничарите , издевателствата над народът ни, заради нея и аз се пиша *** , но съм си българин. Тя е зло , и го показа отново , на турчин никога за нищо доверие. Аз ви го казвам , с тях съм отраснал. Никога доверие. Ето и ДПС, чия партия са те та да защитават Турция? А ЕС е ужасно слаб , няма никаква политика , *** работа , затова и еврото пада.

18

Анонимен

преди 8 години

Русия е регионална сила. Натресоха се неподготвени, и сега с основание ядат шамари. Междувременно, ще продължават да затъват в тресавището, повлечени от лукавството на Асад.

17

един помак

преди 8 години

Трябва да се каже едно голямо НЕ на спонсорирания и разпространяван от Саудитска Арабия и Турция ислямизъм и тероризъм! Запада трябва да престане с лицемерната си политика и да оттегли подкрепата си за тези два средновековни режима!!!

16

мда

преди 8 години

ПРАВО КУМЕ В ОЧИТЕ!!! ето това е истината...

15

Анонимен

преди 8 години

Четете внимателно!Бойко Ноев казва, че Русия играе по ръба на бръснача, а не Турция.

14

един помак

преди 8 години

Турция носи огромна вина за трагедията в Сирия, за хилядите погубени животи, за разплаканите майки, за поробените жени и деца, за разрушенията, за изнасилванията, обезглавяванията и какво ли още не... Дано правителството на Башар Асад, с подкрепата на Русия, успее да се справи с престъпната ислямистка ***, независимо колко е умерена или неумерена - всички са едни и същи... Запада и Турция се превърнаха в съюзници на Ал Кайда, обявявайки ги за умерена опозиция, що за безобразие и лицемерие.

13

Гъди гъди

преди 8 години

НАТО нямало да се ангажира ? Хей човече как можеш да бъдеш сигурен че точно САЩ не търсят провокация да започнат световна война