105

Анонимен

преди 8 години

Нещо да каже оня сладкодумник от ДПС? Той вече достатъчно си откри картите. И сега ако не е ясно на нашите политици кому служи, здраве му кажи! Нека пак го включват в разни комбинации и коалиции!

104

Анонимен

преди 8 години

С-400 действа в радиус от 400 км, може да порази едновременно 36 цели и да насочи 72 ракети. Няма нужда от коментар. Ердоган сбърка, като разчиташе на подкрепата на приятелите си от НАТО и САЩ. Впрочем Путин подчерта, че САЩ предварително са били предупредени за този полет, с всички подробности за маршрута! Много се оплетоха нещата. В дъното са колоните от танкери с нефта към Турция, а имало и подземни тръби...

103

Анонимен

преди 8 години

Страховития руски арсенал е заснет тука с сто процентовата си прецизност, точност на попадението, и разрушителност, видеото е от ютюбе и е записано от руски военнослужещи youtu.be/QtuN8UuAWTgПриятно гледане

102

Ст

преди 8 години

Тая сухотка няма ли системи за защита от термално насочвана ракета? Използват се още от виетнамскатс война. Тогава и руснаците я копираха.Явно арогантността ги кара да са немърливи.

101

11

преди 8 години

Мноо мръсни предатели и изедници еврогейове с *** са налазили тука...

100

афган

преди 8 години

А муджахедините в Афганистан как победиха страховития руски арсенал. Руснаците само ще ескалират конфлркта, ще радикализират още повече ислямисти и накрая пак ще загубят.нищо добро няма да последва от това.

99

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли колко дьржави си мьлчат но всьщност желаят руско турска война момента, за да могат да си откьснат земя но си мьлчат да не сьбудят змията.И тогава ще се разбере от коя страна е балона си е голям с една игла се пука.

98

е и

преди 8 години

Пак тенденциозно заглавие руснаците НЕ ДЕБНАТ никой всеки който има очи и нещо между ушите е видял и разбрал какво оръжие се намира там друг въпрос е защо сега някои тракат зъби и се оглеждат от къде ще им дойде.

97

kokospa

преди 8 години

Всеки боен самолет еле пък Су-24 има система за предупреждение от "осветяване "от РЛС на противника и такава за обстрел от Ракета.Още при първият обход пилота е чувал най-вероятно писукането на системата че е прихванат!А сега си отговорете защо не се отклонил когато и другата система го е предупредила за ракетата идваща към него!

96

долутурския поток

преди 8 години

Браво на умния ердоган че с глупостта си закопа антибългарския турски поток.Жива подигравка за страната-открай,но не през.Дано въпреки нашите дебелосер.....предатели дойде отново южния,но не вярвам.Поне подигравката от 1.12.2014 родена,се прекрати.

95

до

преди 8 години

до всички дьомнета-русофоби тук - не злорадствайте, а си помислете на чия страна заставате - на страната на ИД-изверги, които черпят вдъхновение от историята- как турците са ни клали, изнасилвали, поробвали и т.н. изродщини, но явно с такива сънародници наистина е по-добре да си изчезнем като народ - това е и целта на ФАЩ и еврогей..ския съюз. така, че дерзай народе - директивата ви е дадена - напред....

94

ФАШИСТ

преди 8 години

бах мам му , туй джелязо само да потегли и току виж прегазило босфора

93

Шарли Ебльо

преди 8 години

Кат Русия няма друга,тъй велика на света. Тя е нашата опора,тя е нашта висота !!!/Иван Вазов/

92

Анонимен

преди 8 години

Тия страховитите прословутите непобедимите руски оръжия от кой са толкова страховити ? От руските войничета на чиито глави падат ли ? За с300 в ютюбе ли става дума ? Че те летят право нагоре за няколко метра и директно върху главите на този който ги е изстрелял, има качени от руснаците видеоклипове в тубата, а още колко не са качени само *** знае

91

Анонимен

преди 8 години

Има ли нормални управници? Много реваха за провала на Южен поток, а сега мишкуват и се крият. Теменужките да заминават за Русия, Боковците да заминават за Европа за подкрепа за Южен поток.

90

Анонимен

преди 8 години

Дядо Иван извади дебелата тояга.

89

Анонимен

преди 8 години

Краят на една дивашка империя наречена Турция се нарича Русия.

88

турчин

преди 8 години

Руснаците ядоха бой в Афганистан след тях Американците. Същото ще се получи и в Арабските страни. Но никога няма да са спокойни в собствените си страни. Който сее ветрове жъне бури. Имали случай на дълго време окупирана страна.

87

Анонимен

преди 8 години

много бендеровска *** в тази българия, много. марш за лвов

86

Анонимен

преди 8 години

Путин обеща да отпусне пари на фалиралия "Уралвагонмаш", но не е ясно как ще върнат уволнените работници. Армата повече няма да се ползува във вариант танк, а само като платформа за тежки бронетранспортьори, поради пълната му непригодност за танк според Министерството на отбраната. Ще се възражда проекта на танк Т90, още повече че бурятите, които основно се ползват за танкисти поради ниския си ръст, категорически са отказали танк на база Армата. "Няма да влизаме в тоя движеш се ковчег!"