14

до 5

преди 8 години

"мъж със статут на временно пребиваващ в страната" е малко по-близо до истинското "имигрант" от сърцераздирателното "бежанец"

13

Анонимен

преди 8 години

въобще не им е необходимо да бият никого. Просто правилен захват. Ако го бият може да им отнеме повече време.

12

милен

преди 8 години

Ами така е . Десет минути не са стигнали защото полицаите са се чудили как да приложат необходимата в ситуацията сила и принуда за усмиряване, без да бъдат снимани от някои търсещи евтина сензация толерантни журналисти. Хем искаме ред, хем полицията да не бие. Ами тя затова е Полиция. Предпочитам мен да ме набият погрешка отколкото да ме взривят терористи, защото са усетили липса на полицейско присъствие. Така е дами и господа нежно - толерантни люде. Избор , избор трябва да направим.

11

men

преди 8 години

"армията" ни трябваше да извикат и помощ от НАТО. малкият ушат турски *** да не казвам мъж който се опитва да забременэ от други мъже щеше да разпореди некоя бомба и стеше да ни направи голяма услуга. една върху съда и една до автогарата в софия. паметник щяхме да му направим...

10

Анонимен

преди 8 години

Турция за 17 секунди свали руски самолет. Тези десет минути белезници не могат сложат. Имате ли си идея ако стане някакво извънредно положение - война, тероростичен акт, заложническа криза как ще се справим? Ако зависим от тези дето само социални придобивки тръсят и са най мног на глава от населението в целия ЕС? Само за стойкаджийски истории стават, смешници.

9

Анонимен

преди 8 години

десет минути да не могат да му сложат белезници? 20 заплати накуп?

8

Анонимен

преди 8 години

Четири коли куки, по двама човека в кола срещу един харабин. Отделно и няколко човека от съдебната охрана. Не ми се мисли, ако са били двама харабите, сигурно са щели да викат подкрепления от НАТО. Срам!

7

Анонимен

преди 8 години

Вземайте му статута и бой,а после депортиране!

6

Толеpacтu в действие

преди 8 години

Ето ви плодовете на толерастuята ! Гласувайте за толерастu и далеко ще стигнем като държава.

5

мен

преди 8 години

Да пробва така в Париж.

4

Анонимен

преди 8 години

Нищо не става от полицайчетата. Само за протести стават.

3

4354345

преди 8 години

десет минути три полицейски коли се опитват да сложат белезници на един човек ?????????? Почвам да се чудя къде живея наистина.

2

Анонимен

преди 8 години

10 мин. не могат да му сложат белезници!Дълго са го молили!

1

Анонимен

преди 8 години

Нямаше да е терорист а национален герой!