20

Анонимен

преди 8 години

Руснаците случиха и на читава опозиция и протестъри, потърсете в нета какво казва Алексей Навални най-големия противника на Путин за случая със сваления самолет.

19

Анонимен

преди 8 години

Руснаците се отказват да носят турска конфекция. Путин събува турските ***. Ще ходи гол, но достоен.

18

тт

преди 8 години

Добра новина-двете малки хитлерчета се хванаха за гушите.Удряй Пу,мачкай Ердо-нормалните хора само печелят...

17

Анонимен

преди 8 години

Много си *** Саше. Ама ти си знаеш.

16

Анонимен

преди 8 години

Радарите на РВД и те бяха изключени. Но и да не бяха, те немогат да виждат американските самолети , защото са американски.

15

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПредложението на Жириновски е да се въоръжат арменците и да ги пуснат като терористи против Турците.- - - -А аз се питам - ЗАЩО НЕ ВЪОРАЖАТ ВАС ОТ РУСКАТА ПЕТА КОЛОНА И НЕ ВИ ИЗПРАТЯТ КАТО ТЕРОРИСТИ ПРОТИВ ТУРЦИТЕ ????? Това е значително по-добрия вариант за всички !!!

14

do13

преди 8 години

Да си против болшевиките не е същото като да си русофоб! Сидеров сипматизира на Русия не на троцкистите.

13

браво

преди 8 години

Браво на руснаците. Турците е редно да си намерят майстора. Заиграването им със САЩ вече е видимо.

12

Анонимен

преди 8 години

Предложението на Жириновски е да се въоръжат арменците и да ги пуснат като терористи против Турците. Защото турците били неблагодарни. Ленин ги бил въоръжил да си напрявят държава. Иначе щели да бъдат под българско.

11

Анонимен

преди 8 години

До 6Ти бате си такова дърво че просто нямам думи !!! Личи си че си бос във военното дело ! Ама яко ! Нашите радари засичали американските самолети през войната в Югославия ?????Дечко, по време на войната дори Югославските радари бяха изключени !!!! та камо ли нашите !? Ако имаше един включен в района ..... пиши го бегал !!!! Ама на кого ли го казвам ???? Деца ?

10

Анонимен

преди 8 години

Сидеров е генетически русофоб. Даже искаше да чучне Альоша в Пловдив. Сега се прави на русофил за да види кои са русофилите и да ги премахне с един замах, когато дойде часът "Х". Както свети цар Борис. Сега се трупа база данни.

9

До КУКЛОВОД

преди 8 години

"ТУРЦИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЗДЕЛЕНА"Абсолютно! В Руския парламент "Дума" днес са вкарали предложение за закон за Арменския геноцид направен от Османската Империя - който го отрича да подлежи на наказание. Както е на запад с холокоста.Арменците ще си върнат земите като стой та гледай! Това за разлика от българите, които може и да ги загубят от много акъл. Това ми напомна за Сидеров, този лош русофил, вкарахте ли го в затвор вече? Нали той беше най-виновният от всички там в БГ?

8

На сниката горе

преди 8 години

Оная кукувица Меркел какво гледа на горе ? Аллах ли чака да и слезне ??? .... щото тя до като го чака от горе, той вече и дойде пеша през границите ....

7

Анонимен

преди 8 години

Турция подкрепя световният тероризъм!

6

Анонимен

преди 8 години

Станалото между две фашистки държави, какво толкова! Въпросът е да не го пренесат навън.

5

Анонимен

преди 8 години

Станалото не само е сериозно но и няма връщане назад.Изхода е изгонване на турчаците от НАТО.Но след като знаем че американците няма да се съгласят то ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ВОЙНА.

4

Анонимен

преди 8 години

Разбира се, че е. Стрелба по самолет е последната мярка след един куп други действия. ФАЩ като се объркаха и удариха къща в Горна баня с ракета ние що не свалихме самолета. Да не се мислите, че не е засечен от нашите радари. Не си мислете, че това е бил единствения гаф с пресичане на границата ни.

3

Анонимен

преди 8 години

Оланд: Станалото между Русия и Турция е много сериозноАбе айде стига бе ! Побърка ни с вашите вътрешни проблеми - терористи, мерористи, не знам си какво, като че ли други са ти ги докарали у вас, сега пък това било "много сериозно" ???

2

КУКЛОВОД

преди 8 години

ТУРЦИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЗДЕЛЕНА НА ТРИ ПАРЧЕТА....ЗА НЕОБМИСЛЕНАТА СИ ДЪРЗОСТ И НАГЛОСТ.ЗА ТЕРОРИСТИЧНИЯ АКТ КОЙТО НАНЕСЕ ПО РУСИЯ,КАТО ПОКАЗА ЧЕ Е С ИДИЛ.

1

zeus

преди 8 години

Няма връщане назад, успех на умерените бойци за независимост на Кюрдистан ;)