152

Анонимен

преди 8 години

E kak kakvo sledva ? NISHTO i POLOVINA yrok naychen

151

Анонимен

преди 8 години

"Печално известните с техническите си проблеми военновъздушни сили на Русия" - XA-XA-XA!Злобните западни *** се чудят къде да ухапят, но никак не им се получава.Тия печално известни сили водят от два месеца въздушна кампания, от каквато на вас би ви излязъл въздуха и която е десетократно по-мащабна от всичко, което вие сте направили в региона за години!

150

Анонимен

преди 8 години

Ердоган и Путин са две мръсни недни предерчета с диктаторски наклонности и толкова си приличат, че чак ум да ти зайде! Дано тия болни мозъчета не решат да си спретнат някоя война че всички ще пострадаме!

149

цирк

преди 8 години

Търсих някой да ми преведе тази публикация, защото въпреки че е на български и два пъти е четох и нищо не разбрах. Тези "джурналисти" нямали кой да ги ограмоти.

148

ставри

преди 8 години

От тази статия се вижда,че г-жа Павлова е много в междучасие.

147

ГЛЕДАЩ

преди 8 години

Турците тепърва ще усетят силата на РУСКАТА МОЩ

146

Тео

преди 8 години

Заглавието е определено ... странно. Нещо като, абе, приятели сме, борим се срещу един и същи враг, ама ... упс ... убих те, ама ... станалото станало, какво да направим? Ердогане, ти куче еднооко! Уби руски син без съд и присъда и сега се оправдаваш като предварително такована булка на сватбената вечер! Но не забравяй, че и ти имаш син, който гази в дълбоки води! Да не му падне някоя руска бомба на главата, докато договаря цената за новия евтин нефт от ИД?!?

145

Анонимен

преди 8 години

Ще ядат яко пилета тва ги чака турчетата...аа и газта няма да дойде...пък и руски туристи йок...да внимават и с ц-400 че много много лошо бие

144

k

преди 8 години

До 194Турчеещите се Бг граждани които не са Бьлгари спокойно могат да се запишат в редовете на ислямистите. Отнася се за теб.

143

Анонимен

преди 8 години

Сега ще има много кафяво по шалварите...ще се чувстват като гости в собсвеното си небе...

142

Анонимен

преди 8 години

Какво следва ли,еми ще имаме нова държава Кюрдистан,това следва

141

odessa

преди 8 години

ti kakvi vyzduschni granici imasch be kelesch? na vremeto 24 tankovav brigada imasche zadacha da izdyrji 2 chasa dokato dojdat migovete.

140

Анонимен

преди 8 години

Турция се кротва изтребителите и ще летят до 20 км вътре в турското въздушно пространство иначе проливите стават широки 100 мили...

139

Рокосовски

преди 8 години

Русия се кротва или Турция затваря проливите и край на експреса космонавтите остават без гориво и бомби до дни положението на фронта се влушава и Зависи колко ще се справят Персите Асад е никой а сирийците за тях още от римско е казано НЕ ГИ ВЗИМАТ ЗА легионери

138

Анонимен

преди 8 години

Очаквам утре мега експерта веско дръмджиев да каже оттде аджаба туркиййъъе ша земи ГАЗ ? Доколкото разбрах зависят от Русия за газ на 55%, а идва зима ....аахахахахахахахахахахахаха Ще има "студ на кутиййки" в анадолуууу муааахахахаххахйййайййй

137

Лицемерна Русия

преди 8 години

До Лицемерна ЕвропаДа, защото путинската русия може да анексира каквото и когато и скимне, да прави провокации по въздушните ни граници на НАТО и въобще да се "путини" на нормалния свят и когато някой и зашлеви заслужен шамар, да вие и се тръшка като малко "неразбрано" дете.

136

Анонимен

преди 8 години

До Rhapsody of fireА всъщност следва глад за туркиъйъее- нема туристи , нема газ , нема петрол , нема износ ,нема , АЕЦ нема нищо ааахахахахаха а а а а

135

Rhapsody of fire

преди 8 години

Е как какво следва? Влиза следващият и бум - долу. Докато свършат или поне пилотите научат английски. Кратко и ясно.

134

Анонимен

преди 8 години

"Силно ограничените възможности на руската армия да прехвърля сили и средства вече са подложени на сериозно изпитание от (маломащабната) интервенция в Сирия"..тези натовски експерти :)))) хахаха...според площа на РФ прехвърлянето на войски на голямо разстояние е базиснно оперативно ниво на армията ***!!!

133

odessa

преди 8 години

sega sledva, brysneneto, na polovin mustak :)