19

xp

преди 8 години

Тея умрели руснаци вече само смях предизвикват в мен :д След всеки провал някъде..туристите ни няма да идват хахаххаха *** военната доктрина :д След Еропа, Скандинавието, България, турция и още куп други..скоро май ще им забранят да излизат съвсем :д Без това като дойдат нямат рубли за нищо освен за Алл инклузива :))

18

Ani

преди 8 години

ДО 21Явно много ти се иска да отидеш на All inclusive в Турция. Жалко, че не можеш да си го позволиш. Единственото, което можеш да правиш е да завиждаш! Елементарно и типично Българско - за съжаление!

17

а руските операторки

преди 8 години

Масово руските туроператори отменят резервациитев Турция на трибуквени мръвки, те отмениха ли резервациите?

16

Анонимен

преди 8 години

Според статистиките в този сайт, Путин е успял да се изолира от 10% от българите, но също така е успял силно да се приближи до 90% оот тях. Същото е и в цяла Европа, като в някои държави дори % е по - висок в полза на русофилите. Освен това в момента всички са му благодарни, че не започна ядрена война и оценяват каквъв шанс всъщност имат, че той властва в Кремъл. От ситуацията, меко казано, Русия спечели много, а ердоган и НАТО загубиха.

15

Анонимен

преди 8 години

"Масово руските туроператори отменят резервациите"Което означава само едно. Русия подготвя големи терористични актове в Турция от порядъка на тези в Париж.

14

Анонимен

преди 8 години

Браво! Ето това се казва бойкот на национално ниво. Не като тук- овце сме. Ако си изиграем картите добре, може и да спечелим. Но надали- с такива *** управници и неграмотни хотелиери няма шанс да спечелим от ситуацията.

13

bros

преди 8 години

На плажа ше останат само професионалис'ките ;)

12

Анонимен

преди 8 години

Както по всичко личи, пак чеплъзнат руснаци из нашето крайбрежие.

11

анонимен

преди 8 години

българите да не ходят в турция опастно е

10

Анонимен

преди 8 години

Путин успя да изолира Русия от всички. Да видим докога ще го търпят поданиците му и докога ще им действа така добре пропагандата.

9

Оптимист

преди 8 години

Ще дойдат и у нас повече. Я вижте тези плажове, само камъни. Като нашия пясък има на малко места по света. Пък и проблем с езика и културата, религията нямат.

8

Анонимен

преди 8 години

Хех, руснаците няма да ходят на море в България щото сме от ЕС и налагаме санкции, няма да ходят в Египет щото им свалиха пътнически самолет там, няма да ходят на море в Турция щото им свалиха боен самолет, е къде остана? Май ще си моржуват на Северния Ледовит Океан!Както се казва: На печелившите - честито!

7

Жан Габен

преди 8 години

Всичките рускини да идват в България. Ще им осигурим безплатно спане и безплатно жасане по цяла нощ. Денем ще спят и ще си почиват.

6

edin

преди 8 години

Елате,рускини в Бьлгария!

5

Анонимен

преди 8 години

Може би анулират, защото не е ясно дали Турция ще присъства на картата?

4

Анонимен

преди 8 години

Ще ходим евтино в анталия на почивка. Това е добре!

3

Осман

преди 8 години

В турското средиземноморие руснаците си имат град. Анталия. Преди време гледах документален филм по ТРТ. Със руски средства е построено начално училище където се преподава на руски. Има много рускини омъжени за турци. Смесени бракове.Турчинът бачка, прави деца и редовно "обгрижва" съпругата си. Докато руснаците пият водка в парка в Москва като замезват с ябълка и повръщат.

2

Анонимен

преди 8 години

bratska гърция ,испания..... нима е по-зле там?

1

Анонимен

преди 8 години

Ще ходят в Крим, а може и в Северная Коррея при другаря Свин Ким Грух.