43

Анонимен

преди 8 години

Убийците на пилота- от "сивите вълци". Мнооого умерени!

42

Чочко

преди 8 години

До АнонименВ никакъв случай не правят по-лоши неща от него!Убийството на майор от Руските ВВС,който до преди малко е бомбардирал де що му падне не е престъпление.Престъпление е когато бомбардираш с касетъчни бомби,които са забранени за употреба

41

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

Защото само няколко минути по-рано е пускал бомби върху тях. Та какво да правят? С локум ли да го черпят?

40

Анонимен

преди 8 години

Умерени главорези=умерена опозиция! Фактите са налице!Турция играе с ИД, САЩ също. Русия им обърка алъш-вериша. И тия си изпуснаха нервите.

39

Анонимен

преди 8 години

Защо една умерена опозиция разстрелва пилот?...obiknovenno zachistvane na sledite i svidetelite...primer, podoben na obstrelvaneto s raketi grad na miastoto na padane na malaiziiskia boing...

38

razgradski pop

преди 8 години

майсторът на хибридните войни и на сюрпризните провокации Путин, този път удари на камък...

37

Анонимен

преди 8 години

Всички са еднакви. Турция е съучастничка на ислямското приселение в Европа

36

АТЛ

преди 8 години

Второ слънце край Босфора ще "научи" комшиите да не стрелят по руски самолети и парашутисти га им е кеф

35

Анонимен

преди 8 години

И на този с дебелата гуша изобщо не му вярвам. И Асад и опозицията и ислямисти и джихадисти и турци и саудиици са ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ.Всички са под един знаменател наречен - халифат.А за богатите *** от Катар да не говорим. Всяка година дават милиарди за доставка на оръжие от Америка. За какво им е на катарците това оръжие, са по-малко от половин милион, 400 000 хибяди катарци с един милион чуждестранни слуги които нямат войска а купуват оръжие за милиарди . Къде отива това оръжие ?

34

Един

преди 8 години

К'ви умерени опозиции, к'ви водолази, к'ви 5 лева? Всички са павиани, всички под шпагата.

33

най- вероятно...

преди 8 години

До 123най- вероятно защото преди това същият пилот ги е бомбардирал. Нали не си мислите, че самолетът просто се е разхождал над туркмените?

32

Анонимен

преди 8 години

тая вечер е голяма тишина , съсела иво инджев ( одисей 1) се е покрил дълбоко, като и шопа и още няколко олигуфренчета , сигурно са изпаднали в душевна кома

31

123

преди 8 години

защо една умерена опозиция разстрелва пилот--уместен въпрос на който всеки може да си отговори,руснаците не са объркали--врагът е там

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 30защото сирийските опозиционери са фракция на ИДИЛ. лично гледах интервю на един сириийски опзиционер, който в прав текст каза, че ИДИЛ са техни братя, че си помагат и уважават. Кое не е ясно тогава?

29

Анонимен

преди 8 години

Наистина се издъниха с това заснимане на инцидента с падащия самолет То си личи, че е предварително подготвено, а не направено от човек, намиращ се случайно на точното място, в точното време. Дори и да е навлязъл самолетът в турска територия, престъпление е да се разстрелва катапултирал летец. Шито с бели конци! Виновен-невиновен, Ердоган ще го отнесе, а НАТО отсега го оставя сам да се оправя.

28

Анонимен

преди 8 години

До Божоне говори глупости

27

Анонимен

преди 8 години

Ако се върнем малко назад, през Априлското въстание някои западни страни също са говорили за "умерените" османски башибозуци и техните "умерени" зверства.

26

джона

преди 8 години

До Анонимен 30, тези които викат аллах акбар, те ли са умерени? Айде, не на мен тия, защо ИД ги е оставила на мира ако наистина се бият срещу тях? Умерени само за парлама, само че след Либия, тия вече не минават.

25

Божо

преди 8 години

Тези, които защитават диктатора путин, са фанатизирани и заблудени, тези които защитават диктатора Ердоган са фанатизирани и заблудени !!! Българските интереси са различни от диктаторските интереси на тези двама "приятели" !!!

24

Анонимен

преди 8 години

Нещо моите ценности не го разбират това да си опозиция на диктатор и да вършиш по лоши от него работи !