79

До 115 аа

преди 8 години

Чети бе човек! Казаха си го. Там има чуждестранни терористи от Русия, които след като приключват войната в Сирия ще се върнат в Русия и ще продължат да са си терористи. Второ, тюркмените са тези, които разстреляха във въздуха пилота, което е военно престъпление и беше извършено също от терористи. Не знам защо считаш, че само ИД са терористи, а тези дето са близки с Ал Кайда в този район, според теб бе са терористи, а и не само те. Знае се, че повечето, които се бият срещу Асад са си терористи.

78

aa

преди 8 години

Причината за конфликта е че Русия притиска тюркмените в Сирия, там няма ИД, живеят тюкмени, те не са терористи бият се срещу ИД. Защо Русия предприе военни действия в тези области ?

77

Анонимен

преди 8 години

Отделянето на турската част на Кюрдистан от Турция с помощта на Русия, би било една адекватна реакция.

76

Одесса

преди 8 години

Виждам новата държава независим Курдистан в много близко бъдеще. Ердоган се *** този път, Володя няма да му прости това ерчене. И няма нужда да хвърля бомби по Турция, по толкова ,много линии може да му "сипи" в паничката на "феса", че чак да го задави до посиняване!!! Давай Володя, правда за нами!!!

75

Анонимен

преди 8 години

Стига сте се дърляли.Делите се на русофили и русофоби.Ердоган е отявлен ислямист,подкрепящ терористите,единият му син е свързан с ИД.Цялата им фамилия търгува с горива от терористите.Преследва геополитическите си интереси,рекетира ЕС с бежанците.Нека омразата ви към Русия не ви накара да подкрепяте режима на терориста Ердоган.На първо място трябва да са интересите на България.

74

duhku4e

преди 8 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !АКО Руснаците решат,Няма кой да спаси света от Тях.Смо това мога да кажа!Няма нещо,което може да спре Руската МОЩ!

73

Анонимен

преди 8 години

До Da jiveiat kurdite а хизбула да запука руснаците ли си ЩОТО НА ИРАН кюрдска държава му трябва колкото на Турция уши панял

72

Рокосовски

преди 8 години

До Членска карта 7 136 ти виж още веднъж клипа ТУРСКО СИРИСКАТА ГРАНИЦА казват и после си задай въпроса защо тюркмените говорят на АРАБСКИ а не на турското меше което е характерно за тях После виж каква местност е снимано Тюркменски планини а е бая равно НАЛИ ВЪОБЩЕ ТЕЗИ ОТ РУСИЙСКАЯ ВЕСНА са *** колкото Украйнците че и нагоре

71

Калина до ХА-ХА-то

преди 8 години

Уважаема госпожо/господине, безпокоя се -имате дълбоко душевно и мозъчно разстройство. Мога да препоръчам добър специалист!

70

Анонимен

преди 8 години

До Членска карта 7 то от руската весна какво очакваш да чуеш лошото е че кадрите им са от 2014 дори не са и от сирия

69

Анонимен

преди 8 години

Нашата поговорка си е много хубава - да би мирно седяло, не би чудо видяло.Но...

68

Членска карта №7

преди 8 години

Както сполучливо се изрази един коментатор, Сега на кюрдите, като им тръгне една карта....!Тази нощ, гледам, не е провървяло на турския хуманитарен конвой!??? Някой ги е разпердушинил с авиационен удар, докато са пътували на сирийска земя!???

67

РЕАЛНО

преди 8 години

Честит нов Кюрдистан-Вчера доста високопоставени политици в Кремъл,са намекнали,че кюрдите "имат право на свой избор.А след самоубийството на Ердоган с това сваляне на СУто,Кремъл ще удари по най-болезненото място на Турция-кюрдите.Появи ли се Кюрдска автономия-това ще е вечният ад за Турция.Практически губи контрола над целият регион,а оттам и влиянието си.А Русия добива влияние и съюзник,който може да регулира даже вътрншната обстановка в Турция-да не забравяме,че в Турция кюрдите са над 20мил

66

Анонимен

преди 8 години

Хаха, сега комшиите ше го ядат кривия ;) Като им спрат руските туристи ще трябва да разчитат на българските. От което ще го захапат мощно и наште хотелиери. Абе цирк. Иначе нТурция още малко и остава преди да се отцепи Кюрдистан.

65

Анонимен

преди 8 години

Браво на Ердуган

64

НФБ

преди 8 години

До МесарВсеки който влиза в сирийско небе е агресор. Засега само Русия е поканена. Да се затвори небето над Сирия. Самолета бе свален по заповед на САЩ.

63

Анонимен

преди 8 години

Nay nakraya beshe krayno vreme nqkoy da spre tova zlobno djudje,bravo erdo

62

generala

преди 8 години

PUTIN.............vreme e da natiskash chervenoto kop4e............

61

АнаЛиз

преди 8 години

Нещата са много сериозни и глобалната война не е била толкова близо през последните над 20 години .Днес Обама е подписал документ , че през 2016 година ще отделят 300 мнл за въоръжаване на УкрайнаС всякакви сили някой се опитва да се стигне до Световна войнаДано предсказанията на Ванга не се сбъднат .Има запис преди 15 години как казва , че лошото ще дойде , но още Сирия не е паднала , е вече май е дошло времето

60

Анонимен

преди 8 години

До АнаЛиз самототи име казва колко е достоверно